![]() |
sebastian nam nimica cu tine mam convins de foarte mult timp de tine....dar tu sti ce vorbesti??cum poti sa compari subaru cu sl 55 amg sau 65 amg!!!! nu mai zic de mclaren f1!! tu nu cred ca iti dai seama ce vorbesti!! sunt sigur ca teai dat cu sl 55 amg cu mosi care poate statea doar la semafor..un sl55 amg face 200 sub 14 secunde sa numi spui ca subaru scoate timp mai bun..ca maine imi cumpar 2 subaru :D
|
CATA..acuma esti putin RAU :evil: cat are un sl55amg suta?in 4.1 nu? sau poate real ceva mai jos...4.1 are un wrx-prodrive care-l urca la 310cp..deci n-ar fi mare chestie sa bata un sl..daca ne luam dupa date..sunt multe subaru la 3 , pna-n 4 secunde....nu e ceva greu de realizat..
normal ca in fata la McLaren n-ar avea sansa..pe 400m..iar pe 1000 nu incape discutie..era un filmulet pe net intre un McLaren si o Supra VeilSide..si si-o fura rau supra :wink: |
sebastian nam nimica cu tine mam convins de foarte mult timp de tine....dar tu sti ce vorbesti??cum poti sa compari subaru cu sl 55 amg sau 65 amg!!!! nu mai zic de mclaren f1!! tu nu cred ca iti dai seama ce vorbesti!! sunt sigur ca teai dat cu sl 55 amg cu mosi care poate statea doar la semafor..un sl55 amg face 200 sub 14 secunde sa numi spui ca subaru scoate timp mai bun..ca maine imi cumpar 2 subaru :Dlexus te inteleg ca esti subaru fan si ii ok..asta..una este teoretic si pratic este total altceva!!! si aici in germania sunt multi cu subaru tunate si de serie tot ce vrei..dar nu se dau asa in vant cum o fac alti cum sa ajungi sa compari subaru cu sl sau mclaren f1??? :?: numai cand te gandesti la pret!!...un subaru stock face 200 cam in 28 de sec..daca nu ma insel si de unde ai vazut tu ca supra lui dz1 ii obosita? :?: subaru nu va avea niciodata ce are o supra....!!! poate sa aiba si 1000 cp subaru..si sa faca 100 in 2 sec..
|
Re: LEGAL RACING
Quote:
si nu numai ca nu-i trecut dar chiar nu-i nici un Impreza pe lista si banuiesc ca exista in lume si mai tari decat al tau :roll: :P |
Quote:
daca te-ai fi uitat atent la topicu asta ai fi vazut ca wrxu care l-am pus eu ar fi primul in lista aia a ta..nu mai scrie fara sa te documentezi inainte.. iar discutia asta cu cea mai tare masina pana la 100 sau pana la 1/4 mila nu va fi niciodata valabila atata timp cat nu sunt adunate toate masinile performante.... chiar sapt trecuta au aratat pe discovery la RIDES pe unii care au construit dintr-un chevy un monstru de 1200cp biturbo care facea de la 100km/h la 220km/h DOAR 1.5 secunde...CREDEAI K EXISTA ASA CEVA???nu cred si inca un Corvette ZR1 modificat tot de 1200cp ..care apartinea tipului care se ocupa de softul pentru respectivul chevy... in cartea recordurilor McLaren f1 si-a detinut suprematia de cea mai rapida masina multi ani...chiar daca au fost altele mai rapide... veniti cu argumente cand e vorba de un versus atat de vast |
Quote:
Poate ca m-ai inteles gresit. Unu masina mea nu e serie ci foarte modificata. Doi am spus ca nu refuz o lupta cu masini in fata carora ar pali oricine chiar daca m-ar batea, dadeam o replica cuiva care se indoia de faptul ca m-as da cu o masina pe care o cred mai tare. |
chiar sapt trecuta au aratat pe discovery la RIDES pe unii care au construit dintr-un chevy un monstru de 1200cp biturbo care facea de la 100km/h la 220km/h DOAR 1.5 secunde...CREDEAI K EXISTA ASA CEVA???nu cred
si inca un Corvette ZR1 modificat tot de 1200cp ..care apartinea tipului care se ocupa de softul pentru respectivul chevy... in cartea recordurilor McLaren f1 si-a detinut suprematia de cea mai rapida masina multi ani...chiar daca au fost altele mai rapide... veniti cu argumente cand e vorba de un versus atat de vast[/quote] Am sa fiu punctual. Chestia cu CHEVI corvette de la tv a fost o exprimare gresita. F1 McLareen este in cartea recordurilor pt ca este de serie asa de rapida. |
Avind in vedere ca se construia intr-o serie de 1500 buc. pe an, intradevar McLaren F1 , este pina la ora actuala singura masina de serie care a reusit viteza de 387 km/h, avind la bord 40 000 km.
Imi aduc aminte cind sa facut testul ca inginerii care venisera special din anglia la test, stateau cam crispati, nestiind daca masina va rezista, si cum se va comporta la acest test. |
Sebastian...nu neg ca a fost exprimare gresit..mi se pare cam F22 la 1.5 sec:))..dar n-am fost atent la vorbaria in engleza..daca stii de unde as putea lua episodul resp?sa-l ascult mai atent?
treaba cu McLaren nu eram sigur daca a fos introdus Koenig-ul...ca auzisem ceva ...si nu stiam exact dk a fost omologat in Carte sau nu.. |
Quote:
doi la mana, documenteaza-te tu inainte sa postezi aberatzii, pe site-ul ala pot si eu sa-mi pun masina si sa scriu la detalii ca are 450cp si face suta intr-o secunda jumate si trei la mana, sa traduci neaparat chestia aia... \"claimed figures\" de Prelude-ul asta ce zici ? http://www.modifiedcars.com/cars/5551.htm se pare ca bate grav toate masinile din lume !!! cu numai 350cp :shock: trebe' neaparat sa fac un topic special pentru el, ceva de genu \"Prelude vs. orice masina, motor, elicopter, avion, raketa, etc...\" ca doar daca scrie pe modifiedcars.com inseamna ca tre sa fie si adevarat, nu-i asa ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
ai face sa nu mai dai asa de tare atata timp cat NU CITESTI CU ATENTIE... topicu asta a fost creat pentru a se vedea autenticitatea spuselor de pe sit...
si daca preludeu ala e pe bune...de ce nu?..vezi ca prea ataci fara motiv anume...oricum EU ma opresc aici...tu poti sa continui CAT vrei :wink: |
Quote:
Nu-l judeca gresit, nu e vina lui ca episoadele auto mai sunt traduse si de cofetari. Asa au spus am vazut si eu insa trecand prin filtrul mintii poti folosi putin discernamantul.Poate si exprimarea celui care vorbea era nu foarte concreta o fi spus intr-o clipa jumate aia au tradus in secunde, vroia sa scoata in evidenta oricum dinamica extrema a acelor monstrii. Hai sa nu ne certam airurea. |
exact :oops: daca as vedea episodul inc-o data...as traduce singur..probabil k au zis intr-o clipa..oricum..la ce se produce acuma..nu mai e mult pana acolo :lol: :lol: :lol:
|
de la 100 la 220 ... in 1.5 sec? .... pai... nush... da intai tre sa iti pui creieru si cu organele interne in portbagaj ... da de la 0 - 100 ... cam cat ar trebui sa faca ? 0.5 sec? iti dai seama... cand accelerezi.. ramai ca in desene animate? nici F22 nush daca prinde 0-220 KM in sa zicem 2.5 sec.... :lol:
|
LEGAL RACING
Hai sa abandonam treaba cu emisiunea de la tv, cu televizoru s-a mintit poporul. Chiar daca asa au spus aia nu avea cum sa fie real, dar faptul ca a spus ce au tradus unii nu e de criticat in halul asta omul a vrus sa va impartaseasca din informatia lui. A avut o informatie eronata pe care nu el a furnizato si doar retransmiso. Hai sa dam alta nota subiectului asta. Eu spun ca sunt masini si masini si multe au sanse sa fie prima la sosire depinde cat de mult si de bine investesti in ea apoi condusul. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:28. |
- Copyright 2026 4Tuning