![]() |
Re: discutii tehnice...
Quote:
Mersi anticipat. |
Intrebare tehnica!!! Cip tuning la Renault 19
Stie cineva cumva la un Renault 19 cu motorul de 135 cp (99kw) cel cu 16 valve, ce ar fi mai eficient pt castigarea unor calutzi in plus? cip tuning sau soft tuning (direct in calculatorul masinii)? Astept raspunsuri concrete pe cat posibil.... cu puterea castigata prin cip tuning si costul cipului respectiv, sau soft tuning, cine il face si pt cat, cati cai imi da in plus...etc.
|
Re: Intrebare tehnica!!! Cip tuning la Renault 19
Vali, nu mai tot decshide threaduri pentru intrebari sau anunturi care formeaza deja sau pot forma obiectul altor threaduri ca in 2 sapt. se umple forumul de R19 :lol: :lol: :lol: :lol: .... fara suparare :lol: :lol: :lol:
|
Re: Intrebare tehnica!!! Cip tuning la Renault 19
aham ... se putea integra la discutzii tehnice :
https://forum.4tuning.ro/195-satu/34528-discutii-tehnice.html |
2 Attachment(s)
pt toyoman sunt poze mici dar numai asa le-am putut lua astept raspuns sa vedem daca putem face ceva cam ca si astea
|
Quote:
ms anticipat |
scuze dar n-am putut sa le atasez la pm si am scris acolo ce vreau
|
mrjoe ...
ce mai zici de bujiile alea sport ? in lei ... cat ar veni ? si de unde potzi face rost de ele ? |
:?: cheetos ce mai spui de filtrul meu???
|
Quote:
Alta solutie chiar nu mai stiu.Faza i'i ca ai motor mic si iti tre si filtru mic,sau daca vrei mai mare?! Vand URGENT capota fiat grande punto din fibra pret negociabil!!!!!!! |
Quote:
|
Quote:
ca eventual o sa iti zic sigur cand am bani si vreau sigur ... si atnci sa rezolvam cumva ;) |
Quote:
cind ai bani o sa rezolvam:D |
mai astept sa vad ce iese cheetos stiu ca ii motor mic dar na asta ii...nu stiu daca ii bine sa pun filtru mai mare da-mi un sfat oricum am timp deci nu ma grabesc cu filtrul cand o fi o fi
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning