Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   discutii tehnice... (https://forum.4tuning.ro/195-satu/34528-discutii-tehnice.html)

mrjoe 18-03-07 18:30

Re: discutii tehnice...

Quote:

Originally Posted by Devi (Post 804634)
Nu stiu, cand am cumparat masina, am primit foarte multe piese, ma voi uita daca am sau nu.

Mersi anticipat.

valineamtsm 20-03-07 21:38

Intrebare tehnica!!! Cip tuning la Renault 19

Stie cineva cumva la un Renault 19 cu motorul de 135 cp (99kw) cel cu 16 valve, ce ar fi mai eficient pt castigarea unor calutzi in plus? cip tuning sau soft tuning (direct in calculatorul masinii)? Astept raspunsuri concrete pe cat posibil.... cu puterea castigata prin cip tuning si costul cipului respectiv, sau soft tuning, cine il face si pt cat, cati cai imi da in plus...etc.

szambi77 20-03-07 21:55

Re: Intrebare tehnica!!! Cip tuning la Renault 19

Vali, nu mai tot decshide threaduri pentru intrebari sau anunturi care formeaza deja sau pot forma obiectul altor threaduri ca in 2 sapt. se umple forumul de R19 :lol: :lol: :lol: :lol: .... fara suparare :lol: :lol: :lol:

Spark 20-03-07 21:58

Re: Intrebare tehnica!!! Cip tuning la Renault 19

aham ... se putea integra la discutzii tehnice :
https://forum.4tuning.ro/195-satu/34528-discutii-tehnice.html

marcelcrisan 21-03-07 10:26

2 Attachment(s)
pt toyoman sunt poze mici dar numai asa le-am putut lua astept raspuns sa vedem daca putem face ceva cam ca si astea

juana_man 21-03-07 10:38

Quote:

Originally Posted by marcelcrisan (Post 809676)
pt toyoman sunt poze mici dar numai asa le-am putut lua astept raspuns sa vedem daca putem face ceva cam ca si astea

faine poze,dar pls in viitor trim in PM pozele dak nau legatura cu thread

ms anticipat

marcelcrisan 21-03-07 11:37

scuze dar n-am putut sa le atasez la pm si am scris acolo ce vreau

Spark 03-04-07 22:24

mrjoe ...
ce mai zici de bujiile alea sport ?
in lei ... cat ar veni ? si de unde potzi face rost de ele ?

marcelcrisan 04-04-07 16:55

:?: cheetos ce mai spui de filtrul meu???

Cheetos 04-04-07 17:25

Quote:

Originally Posted by marcelcrisan (Post 833431)
:?: cheetos ce mai spui de filtrul meu???

Stiu stiu n'am uitat de tine,in fiecare sapt ii zic de filtru si tot nu aduce,nush ce are mi'o promis sapt asta ca mere in ungarie si tot no fost.Sincer chiar nu mai stiu ce sa'ti zic nu vreau sa te mai aburesc atat la cap.Iti zic ce facem daca nu iti aduce pana sapt viitoare ori ma duc i'o personal ori cauti tu pe acolo OK????
Alta solutie chiar nu mai stiu.Faza i'i ca ai motor mic si iti tre si filtru mic,sau daca vrei mai mare?!

Vand URGENT capota fiat grande punto din fibra pret negociabil!!!!!!!

mrjoe 04-04-07 22:09

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 832095)
mrjoe ...
ce mai zici de bujiile alea sport ?
in lei ... cat ar veni ? si de unde potzi face rost de ele ?

4 buc.in lei coasta 1.350.000 si se poate gasi in ungarie, si merge foarte super masina :D eu am incercat,si zic ca merita bagat in masina,eu precis ca bag in masina mea:D

Spark 04-04-07 23:36

Quote:

Originally Posted by mrjoe (Post 834070)
4 buc.in lei coasta 1.350.000 si se poate gasi in ungarie, si merge foarte super masina :D eu am incercat,si zic ca merita bagat in masina,eu precis ca bag in masina mea:D

si u faci drumuri de ungaria ?
ca eventual o sa iti zic sigur cand am bani si vreau sigur ... si atnci sa rezolvam cumva ;)

mrjoe 05-04-07 08:50

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 834238)
si u faci drumuri de ungaria ?
ca eventual o sa iti zic sigur cand am bani si vreau sigur ... si atnci sa rezolvam cumva ;)

Da fac drumuri in ungaria, si saptamina viitoare trebe sa ma duc.

cind ai bani o sa rezolvam:D

marcelcrisan 05-04-07 13:10

mai astept sa vad ce iese cheetos stiu ca ii motor mic dar na asta ii...nu stiu daca ii bine sa pun filtru mai mare da-mi un sfat oricum am timp deci nu ma grabesc cu filtrul cand o fi o fi

Cheetos 13-04-07 15:34

Quote:

Originally Posted by marcelcrisan (Post 835062)
mai astept sa vad ce iese cheetos stiu ca ii motor mic dar na asta ii...nu stiu daca ii bine sa pun filtru mai mare da-mi un sfat oricum am timp deci nu ma grabesc cu filtrul cand o fi o fi

Ok daca nu'i urgent,pai acuma nush tu tre sa sti cati bani vrei sa investeti ori iti cumperi acuma un filtru bun ori nu'ti cumperi nimic.Fiindca motoru ii destul de mic ai multe de schimbat daca vrei ceva poniuri in plus pe acolo

All times are GMT +2. The time now is 01:09.

- Copyright 2026 4Tuning