![]() |
Ultimul kitch veritabil
Quote:
acolo sigur e ascuns un motor de pe un 911 cred ca e de 3,7 biturbo la cat de mare e!!! :twisted: si mere de minune cu evacuarea dubla, sigur asta e :twisted: |
Re: Ultimul kitch veritabil
...crek are un motor d rezerva;) si il tzine "fresh"
|
:shock:
Si cand te gandesti ca a mai dat si bani pt. asta e si mai groaznic |
ma,am vazut si io tampenii,si masini "molestate",dar asta le intrece pe toate. ar trebui sa se infiinteze o institutie pentru protectia masinilor impotriva "ciudatilor"-ca sa nu zic altfel.
ceva de genul protectia copiilor. un loc unde sa se refugieze toate masinile vitregite de soarta,si unde "personal specializat" sa le acorde asistenta,si sa le scape de asemenea vome.......... doaaaaaaaaamne,ei miiiilaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!1:rolleyes2 |
acum pana la 350 nu mai are probleme cu zborul
|
da ce reprezinta acel ceva de pe luneta?e ozn cumva?
|
si yo zic ca poate are un motor de 911 si-i traba aerisire :D:D:D:D:D:D:Dlol
|
parca ar fi un ferrari. teava a doua poate e de la motoru din portbagaj:)))
|
Quote:
|
man eu chiar vreu sa stiu ce este chestia aia
am vazut-o undeva in bucuresti ,am coborat m-am uitat si facut cu limba cruce dar nu am inteles la ce bun am stat parcat in curul lui 1 ora dar moftangiul nu a venit pana la urma care e faza ? acum cat se poate mai serios |
ceva mai urat nici ca se poate!!!!!!!!
|
masina asta am zarito acum citiva ani in targul VITAN era de vinzare si daca nu ma insel avea un pret cam astronomic !!!!!!!!!!!!adevarat kitch
|
am si eu o intrebare ... ce e chestia aia din spate k pe mine ma depaseshte intelectual
|
Sunteti niste carcotasi! Priza este pt. motorul montat spate.
Alfa-Romeo are o varianta motor fata cutie de viteze spate. Nimanui nu i-a venit geniala idee motor spate tractiune fata, in care priza de aer are mare eficienta la frana de motor la viteze mari. Chestii studiate in tunel aerodinamic,ca sa nu zic coridor aerodinamic. |
woooow....cred ca are foarte multi cai:)) =))
..poate are parbrizul spart si s-a gandit sa il lipeasca:D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning