![]() |
Re: dj66mis
nici cum se scrie BMW nu stie. Ce sa ii ceri?
|
Quote:
|
cred ca a carat motoare de BMW-uri, de e asa rupta:))
|
Motor de m3...mai glumeste si lumea da totusi..tre sa fie si o limita.
|
Va rog frumos stergeti topicul asta ca vad ca cel care l-a deschis nu mai minte nik despre avioanele lui.Dute tare frate ca Balaceanca scrie pe tine si multi altii de pe forum care fa exact ce faci u.Pana la urma si minciuna e vorba.
|
lasati-l ca se chinuie de ceva timp sa puna in photoshop un motor de m3 si nu ii iese......:))))))......ce dume pa el frate
|
Quote:
|
fratilor asta drept cine ne ia?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Sincer cred ca ar trebui un sever test psihologic inainte de a mai da conturi oricui.
Multumesc. |
Chiar nu-mi vine sa cred ce poate spune un caruia i se presupune ca i s-a facut un test psihologic inainte de a da de carnet...
In primul rand nu cred ca ar suporta caroseria si sasiul un asemnea motor... din cate stiu si imi imaginez eu solicitarile difera de la un motor de Dacia de 139x cm3 si un motor de M3 cu peste 3000 de cm3 din cate stiu eu, adik de la aproximativ 50 de cai la peste 300 de cai... In orice caz ai fi avut nevoie si de mai mult aer la motor si de multe altele... Si inca ceva.. masini bune, noi, cu multi cai, ajung la 250 cu oarecare dificultate.. Defapt nush d c ma strofoc... Ca deja prea multi au incercat sa-i explice ca forumul e pt oameni sanatosi mentali care daca ar minti, asta ar fi cu 10 cai maxim, nu cu 300. |
mah da nu vedeti ca si-a batut joc de ce nu mai zice nimik mai lasati-l in p..a mea de mincinos cu tot cu coaja lui , deci nu ai cum sa spui asa ceva nu e intreg lasaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeee scuze da mi-am luat foc:)
|
dc nu vii cu ea in vitan ........ai rupe targul :yikes: esti neam cu ULY
|
fratilor omul mai minte ... asta ce draq fc s-a intalnit hotul cu prostu` sau tiganu` cu boss`ul .... scuzati dak este vreo aluzie ... dar sa ne lase ... ... poate luna viitoare isi punea motor de avion si ajunge la 900 km \h poate depaseste viteza sunetului
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:03. |
- Copyright 2026 4Tuning