![]() |
Re: Facem o intalnire 4TuningRO ??
Hai ca deja va indepartati de subiect...
Avand in vedere ca intalnirea se face cu ocazia salonului... se va face cel mai bine acolo... intr-una din zile. Ca multi sunt oricum pacolo prin standuri (au masini expuse, sunt cu clubu, cu firme etc.), altii vin sa viziteze... deci acolo e cel mai convenabil pentru toti. |
RoSonic noi vorbeam sa facem o noapte alba .... ca o sa ne cunoastem majoritatea , ziua in timpul show-ului :)
|
Sa faceti multe poze , va rog ... Eu nu pot sa ajung :sad: , e ziua mea .. going for twenty .. Pacat ca nu pot sa vin pentru ca am vazut cativa baieti super pe forum.
|
Quote:
|
Quote:
Nu cred ca o sa le ai imediat (calde) si oricum o sa ma invart mai mult pe la masini Dacia. Ma duc cu un amic de la o revista. Oricum alea care vor fi, vor fi de calitate sa poti vedea detalii. LA MUNTZI ANI!!! |
Petrecere 4tuning va fi ??
|
daca nu vom fi asa de obositi ca anu trecut, va fi, si va iesi misto
|
Pai rezervati-va puteri de-acum, sa iasa cea mai smechera petrecere :D
|
Anul trecut au fost 2 zile si a fost obositor...anul asta sunt 4 zile ....
|
da... dar suntem mai bine organizati...:)
|
5 Attachment(s)
Quote:
Daca vretti vorbesc cu patronul sa inchida soseaua de 1km pentru o liniuta ceva. Le arat pentru ca nu shtiu cat mai stau pe forum. Ori o sa fiu ban-at ori shterg profilul de buna voie. |
ma bag si eu pe lista celor prezenti :) ca si asa sunt "iubit" de cativa useri ai forumului
|
anaaa..ce belea arata shoseaua aia.:)....io zic ca e mishto locatzia...mai ales daca poate sa inchida shoseaua...va ieshii belea;)
|
sa o inchida pt c???.....las k stim noi....:lol: :D
vrei s testam putin masinile.. |
e o idee la puznicu .. si la metro ar fi frumos un party intr-o noapte .. ma trec si eu pe lista :D..
ps: soseaua din poza e pe proprietate privata??? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning