![]() |
dadi ai facut masina aia super k-lumea din toate punctele de vedere.
cel mai mult in place cum se vede in geamuri cand se coboara garda la sol. felicitari ! :peace: |
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: |
Piry... cred ca steph a pus punctul pe I!
Focuseaza-te pe designul de chibrituri sau whateva` u do, cat despre tuning auto si photoshop mai ai de invatat pana sa comentezi munca mea! Pe dadi, rudolf... ffocus, criss... pe ei ii respect si tin cont de opiniile lor, pt ca ei au dovedit ceva pe acest forum, dar tu si tng mai aveti multe de invatat pana sa ajungeti la nivelul lor si pana sa conteze pentru mine parerile voastre! Pana atunci posturile voastre nu sunt decat nijte replici rautacioase prin care pupati in cur pe cineva de pe acest forum (dadi poate faci un post in care sa explici senzatia de a fi lins in fund de cei mentionati mai sus :P )... si datorita unor oameni ca voi ma voi retrage pentru o vreme de pe acest topic, spre bucuria probabil a multora de aici! Succes tuturor la concursurile urmatoare, i`m out and sick of this shit! |
ALXutz eu cred ca tu nu ai vazut proiectele lui piry de pana acum...!
|
Hahahhahahahhaha
|
Re:
Quote:
de cand ai aparut tu aici pe forum(mai mult la tuning design) totu s-a intors cu curu` in sus.Yo sunt incepator in domeniul tuningului desing si mi-am exprimat parerea k toti ceilalti. Te rog frumos sa-ti vezi de treaba ta si sa nu-ti mai dai atata importanta. |
Pe mine sa nu ma amestecatzi in dialogurile voastre!
|
Re:
Quote:
P.S. Se vede clar ca Dadi e mai bun |
stiam eu de ce am inchis... voi chiar nu aveti ce face..
ink un post de genul ... si inchid topicul ... terminati ... plz |
EvLSant0S: Cred ca poti inkide topicul de pe acum. Ideea a fost un battle care a avut deja loc si s-a pronuntat si castigatorul. Certurile nu isi mai au rostul. Am mai propus o data si propun din nou: cei care vor sa se certe sa-si faca un topic separat, \"Care pe care\".
Pana una alta, aici cred ca ar trebui sa se inkeie acest topic. Respect! :wink: |
Asa sa fie ...
Atzi auzit (citit) ce-a scris... ;) Are dreptate... Asta e.... Daca v-a mancat in ..... sa va certati... pacat... :arrow: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:32. |
- Copyright 2026 4Tuning