Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

Adytzu_JerrY 27-02-07 22:58

Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)

cu tine da ...ca pleci cu taicat;) `o...dar noi zicem sa plecam de aici mai multi ;)

thex 02-03-07 08:48

pana la urma cine vine luni la polivalenta?

Aaronnel^ 02-03-07 08:57

Stai petre ca mai e pana luni ... mai vorbim toti in weekend ...

trafy-vr6 02-03-07 11:57

eu renunt ca nu vine nimeni,poate doar @`el, theX.....restu nu cred ca vin

SSJ_Gohan 02-03-07 13:30

Heh..am revenit si eu de prin Bucale (am revenit eu de marti..dar la febra pe care am avut-o si o am..mai aveati putin si mancat coliva pe urma prostului (subsemnatul)..am tot stat in pat..alea, alea)

Eu as venii fra..dar luni plec iar la Bucale..ca de..facultatea :)..si plus acum sunt cam varza..dupa cum am spus mai sus. Eu va salut si la mai mare

trafy-vr6 02-03-07 14:25

Insanatosire grabnica fra !! ai grija de tine ca nu e de gluma cu ,,craceala'' :) ....daca ai fi venit la intalnire parca mai mergeam si io....oricum 80% ma duc...o sa fac o conferinta pe mess cu toti userii de aici sa vad care vine si cum vine...pana atunci....sa auzim de bine....trafy :))

Adytzu_JerrY 02-03-07 17:34

mai nou daca ceri poze unui user pe topicu lui ....sau ii spui ceva despre masina lui ...Primesti avertisment de la admin :rolleyes2 ....!

trafy-vr6 02-03-07 18:03

m`am razgandit..vin la intalnire luni cu skateboardu doar daca face mama niste fasole sa va arat cum se aude evacuarea sport..si sa va arat cum mergi cu NOS juma din Valcea;) sa ne vedem intregi

Adytzu_JerrY 02-03-07 18:06

loool :lol: :lol: :lol: :lol: de unde ai mai scos`o si p`asta ???:lol: :lol: :lol: tare.....
pai eu cum ma sui pe skateboard...sau nu ma iei cu u :sad:

hai k vb maine despre intalnire....!!! MEREM sa ne vedem apoi ne imprastiem prin oras :lol: :lol:

Aaronnel^ 02-03-07 18:11

Quote:

Originally Posted by Adytzu_JerrY (Post 777982)
mai nou daca ceri poze unui user pe topicu lui ....sau ii spui ceva despre masina lui ...Primesti avertisment de la admin :rolleyes2 ....!

Da adytzu .. si eu am patzit la fel ... deh ...

TT21_o2 02-03-07 18:51

kre vine duminika la combinat (raureni) so punem de liniutze pakolo??

trafy-vr6 02-03-07 19:02

lol TT, incurajezi ilegalitatile? ....bafta daca te duci...yo n`as face asa ceva pe acolo ca sta radaru exact cand treci prin pfatza pe la parcarea aia mare pe dreapta;)

Aaronnel^ 02-03-07 19:07

trafy ... maine seara si duminik o punem de o conferinta mai mare ... ca sa vedem cine vine la intalnire ? :P

trafy-vr6 02-03-07 21:42

fratilor in final cat mai e pana la tuning day ? ca pe site am vazut ca arata 52 de zile...si acuma cateva zile arata 32.....:-s astept un raspuns

SSJ_Gohan 03-03-07 08:44

Pai cel mai bine putem afla dupa o zi sau doua cand a trecut Tunning Day, asa stim pentru anul viitor.
La anu' la fel, aflam tot dupa vreo doua, trei zile pentru celalat an. Si tot asa. Eu cred ca e o idee buna. Tu ce zici fra ?

All times are GMT +2. The time now is 12:59.

- Copyright 2026 4Tuning