![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
cu tine da ...ca pleci cu taicat;) `o...dar noi zicem sa plecam de aici mai multi ;)
|
pana la urma cine vine luni la polivalenta?
|
Stai petre ca mai e pana luni ... mai vorbim toti in weekend ...
|
eu renunt ca nu vine nimeni,poate doar @`el, theX.....restu nu cred ca vin
|
Heh..am revenit si eu de prin Bucale (am revenit eu de marti..dar la febra pe care am avut-o si o am..mai aveati putin si mancat coliva pe urma prostului (subsemnatul)..am tot stat in pat..alea, alea)
Eu as venii fra..dar luni plec iar la Bucale..ca de..facultatea :)..si plus acum sunt cam varza..dupa cum am spus mai sus. Eu va salut si la mai mare |
Insanatosire grabnica fra !! ai grija de tine ca nu e de gluma cu ,,craceala'' :) ....daca ai fi venit la intalnire parca mai mergeam si io....oricum 80% ma duc...o sa fac o conferinta pe mess cu toti userii de aici sa vad care vine si cum vine...pana atunci....sa auzim de bine....trafy :))
|
mai nou daca ceri poze unui user pe topicu lui ....sau ii spui ceva despre masina lui ...Primesti avertisment de la admin :rolleyes2 ....!
|
m`am razgandit..vin la intalnire luni cu skateboardu doar daca face mama niste fasole sa va arat cum se aude evacuarea sport..si sa va arat cum mergi cu NOS juma din Valcea;) sa ne vedem intregi
|
loool :lol: :lol: :lol: :lol: de unde ai mai scos`o si p`asta ???:lol: :lol: :lol: tare.....
pai eu cum ma sui pe skateboard...sau nu ma iei cu u :sad: hai k vb maine despre intalnire....!!! MEREM sa ne vedem apoi ne imprastiem prin oras :lol: :lol: |
Quote:
|
kre vine duminika la combinat (raureni) so punem de liniutze pakolo??
|
lol TT, incurajezi ilegalitatile? ....bafta daca te duci...yo n`as face asa ceva pe acolo ca sta radaru exact cand treci prin pfatza pe la parcarea aia mare pe dreapta;)
|
trafy ... maine seara si duminik o punem de o conferinta mai mare ... ca sa vedem cine vine la intalnire ? :P
|
fratilor in final cat mai e pana la tuning day ? ca pe site am vazut ca arata 52 de zile...si acuma cateva zile arata 32.....:-s astept un raspuns
|
Pai cel mai bine putem afla dupa o zi sau doua cand a trecut Tunning Day, asa stim pentru anul viitor.
La anu' la fel, aflam tot dupa vreo doua, trei zile pentru celalat an. Si tot asa. Eu cred ca e o idee buna. Tu ce zici fra ? |
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning