![]() |
Re: dacia mea. b.......
Quote:
|
1 Attachment(s)
boxe magnat de 16 cm . poze cu ele.
|
si cat au costat astea??100 ron???
|
Cat au costat k m-ar intresa si pe mine un set?
|
mie sincer nu imi palce cum ai pus neonu doar in spate. macar pune sa fie si pefata unu la fel. sa fie o simetrie.
|
eu zic ca nu ai ce face cu banii.masina aia e numai buna de dus la remat.eu am una din 99 si am bagat o gramada de bani in ea iar acum imi pare rau.mai bine o duci la casat si iti iei una mai noua
|
Quote:
de unde sa aibe bani de alta?lasa-l sa faca ce vrea, ma bucur ptr el, bafta in continuare. |
am vazut ca vrei sa ii faci motorul,sa ii schimbi tabla ,sa ii faci tapiteria....sa ii pui bord de CN ....etc.ai facut si tu un calcul cam cat ar costa toate astea?cu banii pe care ii bagi in reparatii si cu banii pe care ii mai strangi iti iei una mai noua ca din caruta aia nu mai faci masina chiar de ai schimba tot pe ea :-)
|
uite sa-ti spun ceva, sportiva mea nu facea mai mult de 500e si nu am renuntat la ea, am mai bagat 1000e in ea si acuma imi place mai mult decat un logan nou sau orice dacie STOCK din ramania, tata a vrut sa-mi ia ceva nou pe la 56 mii de euro dar nu am vrut sa renunt la sportiva mea, care am acelasi motiv ca si DAC.
|
ma scuzati...5-6 mii
|
Cam cat coasta magnatele? Ce frecvente au? Merita banii ca as lua si io sa pun prin portiere.
|
salut.. punei niste jante tzava..o folie autorizata pe geamuri(ca sa nu se ia garda de tine)...si ai schimbat total aspectul exterior.Nu-i lipi nik pe ea..tot felul de biz-bizuri ca faci tiganeala... Daca vrei sa-i pui neoane..pune-i un set..nu cate unul...ca e nasjpa asa..si un set intreg te ajunge cam 2-2,5 mil. Bafta in continuare!
|
mig-ule pe boxe am dat 80 ron.
Outta control boxele sunt destul de bunicele mie sincer imi plac cum se aud. apropo mig-ule la varsta mea totusi fac rost de banutzi ca mai repar si io cate o masina si mai fac cate un bani. |
4 Attachment(s)
]mig-ule pe boxe am dat 80 ron.
Outta control boxele sunt destul de bunicele mie sincer imi plac cum se aud. apropo mig-ule la varsta mea totusi fac rost de banutzi ca mai repar si io cate o masina si mai fac cate un bani. si ultima achizitie 2 boxe pionner. poze |
Cu Pioneer-urile alea nu cred k in afara de bord ai altundeva unde sa le bagi.din cate vad sunt destul de micutze.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:25. |
- Copyright 2026 4Tuning