![]() |
Re: Ce parere aveti despre smart?
eu unul da...e f economic dar si egoist,pt doua pers??
|
daca as avea bani, mi-as lua si eu unu... :D
|
Cifrele updatate dupa chiptuning :))
Consum 8-9% la 160km/h 0-100KM/h -10,1 sec Si ar mai fi loc de cateva modificari pe langa motor prin care as putea imbunati timpul asta :) |
modificari la smart...
hmm, imi place ideea, desi initial voiam sa-ti spun ca esti loco :D:D:D |
Quote:
Dar daca exista persoane care vor cu tot dinadinsul sa tuneze o dacie eu de ce nu mi-as baga banii intr-o masina care are deja mai mult de 100Cp/L (parca as vorbi de un evo sau de un sti :))) ). Oricum pentru mine feelingul conteaza si crede-ma ca senzatiile dintr-un Smart sunt greu de egalat de alta masina in banii astia. Nu ma refer numai la senzatiile date de condus ci de felul in care te arata lumea cu degetul pe strada sau te opreste sa faca poze la masina (chiar si in Bucuresti).Si mai ales faptul ca toti cei care te privesc zambesc... De ce oare ? |
pt k e o buburuza d masnia, si pt k e simpatica...
ti-am spus, eu apreciez masina, doar k initial mi s-a parut ciudat sa modifici motorul la ea... e ok, sa n tii la curent ;) |
Quote:
hmmm ... dar ce ar merge un smart brabus .... prin oras. .... vai vai ce ar merge :shock: :D |
deocamdata am vazut unul cu numere de italia, facut off-road :D
e asa de simpatic, e super frumos, jante late, bull bar uri, protectii nikelate la stopuri si faruri, bare nikelate pe "cupola" , arata fain :) |
Anul trecut,cind era caldura mai mare,am umblat destul d des la Budapesta,unde vezi smart la greu.La un moment dat,deja am inceput sa fiu atenta,k la aproape fiecare colt,era cite un smart tras la dreapta,si oamenii au segmentat la greu...:) :) :)Mi-am adus aminte d fenomenul acela,cind dimineata iesi la -20 d grade,si oamenii se chinuie la masini...:)
Oricum,forfour mai arata a masina,dar mai bine imi tai venele decit sa dau atitea bani p una... |
parerea mea: Smart-ul este o masina pt dame, dar mi-as cumpara unul (4-2) si i-as pune motor de motocicleta,sau mi-as lua un 4-4 si l-as tuna ingloband o idee de BMW M5 (2005) in spoilere si praguri. Nu ar strica cel mai mare motor pe 4-4!
|
Quote:
Se uita cineva pe strada dupa o dacie galbena??? Asa de curiozitate te intreb ca stiu raspunsul. Eu te invit la o plimbare cu masina pe care o am si discutam dupa... Stiu pe unul cu un Logan care facea : AAAA schimbi vitezele de la clapetele alea de sub volan? :) Dupa cum ziceam :nu vorbi fara sa stii... |
da frate asa dar sa iti mai zic eu ceva in 98 cand tata a cumparat nova asta crede-ma ca toata lumea intorcea capul dupa masina si cred ca si acum inca mai intoarce dar nu am de unde sa stiu ca nu dau atentie dar nici cum zici u sincer cand vad o astfel de masina condusa de baiat ma bufneste rasul pt ca mie unu mi se pare ca este o masina de fete si numai de fete
si apropo masina asta nu a fost si nici nu o sa fie vreodata taxiu sau cel putin cat timp va fi masina mea hai papa |
:)
Foarte tare frate... |
Hmm..tinand cont de dimeniunile masinii,nu prea as da atatia bani pentru un Smart.Este masina de oras,si sincer,nu as vrea sa ies intr-un camp...nu de alta,da poate ma ia vantul ! :)
|
hehehe daca nu m-a luat pe mine la 170/h nu te ia nici pe tine (si nu te gandi sa te bagi sub ea sa o rastorni)...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:37. |
- Copyright 2026 4Tuning