![]() |
Re: Euro Truck Simulator 2
As avea si eu o problema...sunt incepator pe acest joc si am 2 camioane...pe unu joc eu si pe unu am cumparat sofer dar imi apare ca soferul este la odihna si nush cum sa fac sa ii dau la sofer sarcina
|
Cei care doresc serialul sa imi dea un PM . Le dau eu cdkey :) .
|
si-a facut cineva update cu vers. 1.3.0....???
cum va merge ca se verifica cd key-ul....si daca nu ai unu original iti da cu flit,doar in demo merge:rolleyes2 |
Eu l-am blocat din firewall si degeaba verifica ca tot merge :D si am versiunea 1.3.0 :)
|
îmi poate spune şi mie cineva cum rezolv problema la rezoluţie .. acele 2 dungi negre sus şi jos .. 1280x1024 pot spune că sunt la recomandări de cerinţe de sistem să nu ziceţi ca am calculatorul slab :] mulţumesc,
|
Quote:
|
salut , imi poti spune si mie cum scot limitatru la euro truck?
|
[media]https://www.youtube.com/watch?v=RAcXCiiFLEs[/media]
Daca esti pasionat de euro truck simulator 2 si vrei sa disculti cu alte persoane care au aceiasi pasiune fa exact ca in acest video. TS3: http://www.teamspeak...?page=downloads Server TS3: ts.mwkgaming.ro parola canal: ets2 Te astept pe TS3 pentru a discuta mai mult. |
Salutare,sunt nou in ale gaming-ului si nu stiu ce are ets 2 de imi merge in reluare,se mai blocheaza uneori,tin sa precizez ca e jocul original.....ma puteti indruma ce sa fac?folosesc un laptop samsung
Tip procesor Intel Core i3 Frecventa procesor 2.4 GHz Marime cache L2 3 MB Memorie Capacitate memorie 4 GB Tip memorie DDR3 Viteza maxima memoriei 1333 Mhz Numar sloturi de memorie 2 Capacitate maxima memorie video 8 GB Display Marime ecran 15.6" Rezolutie ecran 1366 x 768 Tip card video Dedicat Capacitate memorie video 1 GB Ecran 3D Nu Hard disk Tip Hard Disk HDD Capacitate Hard Disk 500 GB Viteza de rotatie al hard disk-ului 5400 rpm Conectivitate Transfer date Bluetooth Wlan Conectori Iesire VGA (D-sub) Iesire HDMI USB Iesire audio Intrare microfon Card memorie Slot card memorie SD Camera web Rezolutie camera web 0.3 Acumulator Numar celule acumulator 6 Alte caracteristici Tastatura numerica Da Unitate optica DVD Super Multi Placa de sunet Da Cititor de carduri Da |
Quote:
:weirdface |
::))) ce bine il cunoaste
|
Salut. Am si eu o problema .. De fiecare data cand opresc pc-u trebuuie sa instalez din nou jocul cand il aprind deoarece imi da o erroare .. Stie cineva ce trebuie facut ? Ma rog. . daca mai este cineva pe aici :D
|
Mai joacă cineva?
|
am ajuns la nivelul 11 cu un MAN TGX
|
Vreau sa ma apuc si eu de el se merita ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:53. |
- Copyright 2026 4Tuning