![]() |
Re: Masina mea: Opel Astra GTC'
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1347261017 |
1 Attachment(s)
|
Masina a primit o baterie nou, Varta Silver 63Ah cea veche mi-a dat foarte mari batai de cap asa ca am inlocuit-o, avea 6 ani si ea totusi :)
http://www.e-acumulatori.ro/files/pr...613162-307.jpg |
Mda, vine iarna vin si belelele.. :| am uitat acuma 2 seri frana de mana trasa si am lasat masina in garaj si peste noapte a venit un mare ger si mi-a inghetat roata dupa dreapta spate, vreo solutie? arzator,feon? :lol:
|
Quote:
app... am o bara fata de GTC fara grile,o dau ieftin daca te gandesti pe viitor sa modifici bara fata ,este tot alba,si in acest fel o pastrezi pe a ta intacta;) |
Quote:
Poate pe viitor da, dar deocamdata stam cam prost la capitolul $, o poza poti atasa? |
Quote:
poze cu bara nu am acum,pentru ca nu sunt acasa,bara e ca a ta e intreaga,are doar o mica fisura in partea de jos sub grila centrala a avut prelungire de OPC Line dar am dat-o separat |
Aha voi incerca sa o deblochez cu apa. Multumesc!
|
Frumoasa masina spor la modificat in continuare,ce ai rezolvat cu roata?
|
Quote:
|
Houston, we have a problem!
De curand am fost plecat 9 zile si am deconectat bateria de pe masina, iar cand am pus-o la loc am observat ca nu-mi mai merge sistemul de ridicare/coborare al geamurilor din cheie, cum pot remedia problema? cateva sfaturi? |
Pui contactul,tii apasat pe buton in jos 10-15sec (geamul se lasa repede,dar dupa ce a ajuns jos de tot,tu mai tii cateva secunde apasat), pe urma,aceeasi operatiune si in sus.faci asta de 2-3ori in sus si in jos si o sa isi memoreze setarile:p(Asta se face la G.ca dupa ce scoti borna la baterie,actionarea geamurilor din comanda electrica nu merge decat daca tii apasat.si normal dupa 2sec merge singur pana jos/sus.deci cred ca si la H ar trebui sa fie acelasi principiu...) bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:53. |
- Copyright 2026 4Tuning