![]() |
Re: U L Y De Vanzare!!!!!!
Sa nu cumva sa o dai pe bmw-ul acela full fara sa-ti mai dea bani.Sigur va incerca sa mai negocieze ! :))
|
multa minte are omu asta...:|
|
Incredibil!!!cand te gandesti ca eu dau ursul cu 2300E :(
|
ejti tare ba baiatule....mai bine o pastrezi k nare nimeni fata de aja "dacie"...8000 de euro?? in ce...vise??pana mea..am avut si eu dacie si mergea 150 d serie fara TOBE :))) hai succes la vanzare...vezi poate o vrea gigi becalii il imbarligi tu k merge mai bine k a lui ;) k doar ai bgt 8000 de EURO :))))=)))))))))
|
Quote:
Eu nu observ decat tziganii de Autovit ! Am un prieten bun cu o Dacie 1300 cu modificari mai mari ca ale tale ... si a bagat in ea maxim 1500 de euro ... si merge masinutza aia cu 180 ! Da omu nu o vinde ca decat sa isi ia 1500 de euro maxim pe ea mai bine o tzine de zi cu zi ... Quote:
|
Quote:
ASA SI EU DACA VAND HIUNDAYUL DIN 96 TOT PE AICI IAU!!!SI NU SE COMPARA HYUNDAI SAU BMW CU DACIA!! CONTEAZA ANUL SI CE ARE PE EA NU NUMAI MARCA DACIA VECHE AM VANDUTO CU 8 MILIOANE SI PE MUZICA DADUSEM 20!!! |
Quote:
DAR CE MAI CONTEAZA!AM DACIE CU "TIGANII DE AUTOVIT SI SUNT FERICIT!! |
Quote:
|
Quote:
|
Doamne iti multumesc pt threadu asta......=))=))=))
bafta la vanzare..... |
cu 5000 de euro iti iei masina de masina ! anyway; ai bagat 8000 de euro in ea?( cel putin asa crezi tu ) ; cat de idiot trebuie sa fi sa bagi 8000 de euro intr-o dacie cumparata cu 3000 de euro? fa un calcul vin 11000 de euro ! uau ce masina iti luai cu banii aia ! dar na.. e de "Serie" ! daca gasesti pe ala sa iti dea 4000 pe ea , trimite-l si la mine ca am un opel de vanzare ! nu cer mult! 8000 de euro ( angel-eyes, chiptuning, turbina chestii alea alea ce nu are dacia ta ;) ) daca as fi ca tine ar trebui sa cer 20.000 pe opelul meu ! bafta la vanzare! ai pus-o pe autovit? da-ne link k suntem curiosi
|
mai! poate omul cere 5000 RON :D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
CAPETE DE TOBE SUNT 2500 BUCATA....... |
2500 de ce? de ROL ? =)) bai baiatule cu 2500 de euro iti tragi o evacuare de nu a vazut ROMANIA !!! nuu capete =))
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:28. |
- Copyright 2026 4Tuning