![]() |
Re: E24 - 635 race car
3 Attachment(s)
bucsele pt puntea spate si brate sunt gata.am pus si rulmenti noi
|
Foarte fain proiect, superba masina. Bafta si spor!
|
Quote:
|
in garaj cu vopsea ce rezista la temperaturi m ai ridicate
|
Din ce sunt confectionate bucsile?
|
din poliamida cu duritate diferita
|
frumos proiect. mult succes!
|
Quote:
|
A trecut apoape un an si nu s a facut nimic important la masina,se va termina vreodata? sau ajunge la fiare?
|
Ce-mi mai place mie de voi astia care apasati pedala pe banii altora. Nu te supara, dar crezi ca daca avea banii necesari si poate chiar si timpul de partea lui nu facea? O spui de parca i-ai fi dat tu niste bani pt. proiectul asta si nu-l mai termina. Lasati omul sa faca asa cum stie si cum poate. In situatia lui sa zicem ca ma regasesc si eu si multi altii care ne-am apucat sa bagam bani in niste masini care sunt saci fara fund. Si spre surprinderea ta niciodata nu vei putea spune ca s-a terminat proiectul la o astfel de masina. Tot timpul vei avea ceva de schimbat, de reparat, de imbunatatit. Te-am rugat la inceput si te mai rog si acum, nu te supara pt. cele scrise mai sus, dar asta-i purul adevar. Bafta proprietarului.
|
ai mare dreptate cu ce ai scris m ai sus.daca erau bani era poate gata.dar nu vreau sa o fac doar sa fie terminata.budy uitate putin pe google cat costa doar suspensia si o sa ramai uimit ca poate e m ai scumpa ca si masina ta de toata ziua.nu sunt din parinti campioni.asa ca nu ma grabesc.la anu va fi gata stai linistit
|
2 Attachment(s)
port and polish si chiuloasa e aproape gata;)
|
2 Attachment(s)
chiuloasa e gata.
|
2 Attachment(s)
tampoane motor din alu si planetarele revizuite .
|
faina treaba....;)....spor in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning