![]() |
Re: Maşina mea: '01 Opel Astra G Caravan
Quote:
|
In jos evetual, ca ma gandesc ca [virgula] capatul bratului e de tip "carlig".
|
Quote:
|
Maine dupamasa am sa ma duc sa vad ce reusesc.
E aiurea, eu fiind primul sofer la mine in familie, si avand prima masina in familie, ideea e ca oricat mi-ar placea mie mecanica, si degeaba avand cat de cat cunostinte in materie, nu am exeperienta in domeniu, de asta probabil ma va bate si banalele astea stergatoare. |
In timp ce impingi/tragi de stergator il si misti (schimbi unghiul) si-o sa iasa. Cel mai probabil o sa trebuiasca sa-l dai peste cap (invers de pozitia lui normala). Asa am facut si eu la a mea (Astra G Caravan).
|
AI REUSIT? daca nu contacteaza-ma si vin eu si te ajut:D
|
Am reusit sa le montez, acuma nu mai fac galagie si nu mai sar. Saptamana viitoare ma duc la schimbul de ulei + filtre (ulei+benzina, cel de aer a fost schimbat recent dupa cum arata).
|
schimbat sau curata! sa nu uiti de filtru de polen, si cu distributia cum stai?;)
|
Distributia a fost schimbata la 140.000 km, acum am 153.000 si ceva...
|
Quote:
|
Quote:
Cat de faza cu verificatul, nu stiu daca se vede, deoarece, din cate stiu, cand cureaua prezinta uzura, in urmatorii 3000 de km plezneste. |
Si astepti sa plezneasca?
|
Nu astept sa plezneasca, exact asta e ideea, ca e pusa sus de 13.000 km.
|
cum sa nu se vada nenea, cand iti desface mecanicul capacul de la distributie iti si spune ce si cum sta treaba peacolo, se vede uzura pe curea!;)
|
Fratilor am o intrebare. Se pot pune difuzoare after-market bolt-on? Daca dimensiunea este aceeasi, de pot pune fara nici o modificare gen amplificatoare si alte chestii? Doar asa, scos din suruburi, legat cabluri si pus inapoi?
La ulei, m-am decis la Liqui Moly 10W40 cu filtri Mann. Mai am o intrebare, la Z16XE filtrul de benzina este de gen "capsula" pe furtun sau este ca in acest video? Multumesc anticipat. https://www.youtube.com/watch?v=33DpG...eature=related |
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
- Copyright 2026 4Tuning