![]() |
Re: E30 - , iar :)
foarte frumos,cati bani ?? in curand.. imi iau si eu permisu si vreau sa imi iau un urs 1.8 sau 2.0
|
Quote:
are 2,5 24v vanos, cu blocant un pic cam scurt ;) , evacuare borla si supersprint inox cap coada ...o problema suparatoare am cu ea, imi ating rotile in aripile spate cand plec tare(17" 9J) ... mai ales cand ii dau a 2-a, o "da cu curu de asfalt" ... arcurile reglabile si amortizoarele sunt noi, FK , aparent destul de tari la apasare , dar cred ca trebuie facute totusi unele si mai tari la apasare si moi la revenire... daca o ridic la maxim nu mai atinge , dar arata penibil asa in bot ... |
1 Attachment(s)
una de la Darste ;)
|
1 Attachment(s)
daca il vrea cineva pe cel albastru, fab.1988, , il pot vinde cu 1800E, complet echipat standard, adica cu motorul original al ei de 1,6 , cu evacuarea ei, interiorul ei, jante tabla/sau bbs pe15, fara blocant si punte discuri sp, etc ...
sau asa cum e acum la 2800E, ambele preturi sunt fixe ... am sa fac si un anunt, dar acum nu am timp :( |
1 Attachment(s)
nu stiu altii cum fac, dar eu nu ma pot abtine cand vad un urs frumos :)
asa ca am mai luat unul, pt sotie, un 316 din 90, impecabil ! are servo, geamuri el, trapa el, punte spate cu discuri, muzica decenta... proiectoarele le-am dat eu jos sa le curat un pic... |
Frumos,cu ce bani si asta ?? Ca si eu mai am un pic imi iau permisu si vreau sa imi iau unu cat de cat ok
|
fratilor cum deschid portbagajul la urs? am innebunit langa ea juma' de ora :cry: ... nu se invarte cheia in butuc decat 1/4 din cursa , am forta dar mi-e teama ca se rupe cheia ! cum fac sa il deschid ? n-as vrea sa bag burghiul in el, ca daca apas pe butuc/buton se invarte cheia complet, dar ramane apasat butonul, nu mai revine !
|
am golit un tub de wd40 in el, degeaba... cand invart cheia in butuc dupa cca 1/4 din tura parca se opreste in ceva, o parghie ceva... cred ca pana la urma renunt la un stop , n-ar fi mare pierdere ca am un sac de stopuri :))
|
Quote:
|
daca apas se invarte cheia, dar ramane butonul inauntru, nu mai revine...
|
Da se deschide portbagaju' sau se invarte cheia in gol??
Ca daca se deschide , dai frumos incuietoarea jos , o desfaci , o cureti de mizeria care e inauntru' , pui niste vaselina si o sa se miste bine. |
2 Attachment(s)
nu se deschide :)
n-am avut timp sa aprofundez... am avut de lucru wknd asta ;) |
2 Attachment(s)
unul(1,6-le alb) a intrat la iernat un pic, iar 2 hiberneaza la un prieten la curte... asta-i viata ursilor in sezonul rece :( ... cabrio e si el intr-un garaj ascuns...
cu cel alb mai ies cate putin, e singurul echipat de iarna ;) |
2 Attachment(s)
pentru ca a fost cuminte in iarna, merita sa-l pregatesc un pic de zile toride :) ... si nopti nebune ;)
|
Quote:
Salut , blocantu ce raport ? frumoase jucari abia astept sa il testezi pe la meeting :D |
| All times are GMT +2. The time now is 18:00. |
- Copyright 2026 4Tuning