Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Speed Daemons (https://forum.4tuning.ro/360-speed-daemons.html)
-   -   Sugestii Parasolar si Bulina (https://forum.4tuning.ro/360-speed-daemons/33916-sugestii-parasolar-bulina.html)

Dexter81 22-02-07 15:22

Re: Sugestii Parasolar si Bulina

Ceva mai bine , dar parca tot scrisu ala draconian ales de misu_f e mai misto :D Acuma sa vedem ce zice si lumea

ga!nusha 22-02-07 15:35

2 Attachment(s)
si mie imi place ala, dar mi se pare ca dam in cartoon network...
vedem vineri...incerc sa vin si eu...

SUPAPA_Jr 22-02-07 16:27

De ce nu incercati ceva cu un font gen gothic....gen fontul din filmul Blade....o sa incerc ceva poate va place..

Johnny Zov 24-02-07 21:22

eu unul as vrea sa fie ceva simplu dar original,nu as vrea sa arate ca o sorcova...back in time...:D

NightClubRacer 25-02-07 02:02

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 765370)
De ce nu incercati ceva cu un font gen gothic....gen fontul din filmul Blade....o sa incerc ceva poate va place..

de nu stiu cate zile, zici ca incerci ceva...deja m-ai plictisit pe mine. :lol:

SUPAPA_Jr 25-02-07 08:33

=)) de cateva zile m-i s-a belit windowsu...si photoshop impreuna cu el :)) sa imi zica leutzu ce ar vrea pe bulina aia in principiu...si ii fac :)) si o sa ii arat mai multe fonturi.... CE INSEAMNA DAEMONS BTW...demons stiu dar daemons mai putin

SUPAPA_Jr 25-02-07 09:06

OK....sa imi dea cineva dimensiunile exacte ale bulinei si ale parasolarului va rog !!! pentru ca daca o sa fac o chestie dupa ureche o sa iasa ca un fund...am deja materie prima....acu sa vedem ce iese...

tico_rs 25-02-07 19:54

Ca idee de bulina, as vrea ceva oarecum contrastant cu parasolarul agresiv, un dracusor simpatic :D si eu as zice undeva la 15 cm diametru... mai mica decat primele si mai mare decat ultimele...

AzzKikR 25-02-07 20:50

E suficient 10cm ma.

marius_SD 25-02-07 20:53

sa ve vedem si 10 si 15
pare mai fain undeva inte parerea mea?

AzzKikR 25-02-07 21:00

Pai eu am zis de 12cm...cand au venit astia la mine sanbata seara.

Mishu-f 25-02-07 23:23

1 Attachment(s)
am incercat sa fac o bulina

marius_eugen 25-02-07 23:24

Supapa apreciem ajutorul si toate ca toate , dar ai mare grija ca l-ai plictisit pe NightClubRaceru' asta si vezi ca face tare grav cand e plictisit ! :2gun:

Pt bulina votez o raza de 125 mm cu toleranta 0 , ca nu va corespunde normelor ISO in vigoare din 1 ianuarie 2007 :lol:
Parere mea este ca bulinele ca bulinele , dar haideti cu parasolarele ca trece timpul si o imbulinam de tot !:twisted:
Mishule ne e dor de tine ... imi place deseul , dar ala merge mare pe capota 8) , iar ca bulina nu cred ca se va intelege ceva . Imi place ideea lui TicoRS cu dracusorul din avatar si sus sa scrie SPEED , iar jos DEAMONS , ambele in semicerc !

Magos 25-02-07 23:41

ba e chiar tare bulina lui Mishu...

Johnny Zov 25-02-07 23:46

mie mi se pare ca seamana cu ceva legat de biserica .....pararea mea

All times are GMT +2. The time now is 01:17.

- Copyright 2026 4Tuning