![]() |
Re: Sugestii Parasolar si Bulina
Ceva mai bine , dar parca tot scrisu ala draconian ales de misu_f e mai misto :D Acuma sa vedem ce zice si lumea
|
2 Attachment(s)
si mie imi place ala, dar mi se pare ca dam in cartoon network...
vedem vineri...incerc sa vin si eu... |
De ce nu incercati ceva cu un font gen gothic....gen fontul din filmul Blade....o sa incerc ceva poate va place..
|
eu unul as vrea sa fie ceva simplu dar original,nu as vrea sa arate ca o sorcova...back in time...:D
|
Quote:
|
=)) de cateva zile m-i s-a belit windowsu...si photoshop impreuna cu el :)) sa imi zica leutzu ce ar vrea pe bulina aia in principiu...si ii fac :)) si o sa ii arat mai multe fonturi.... CE INSEAMNA DAEMONS BTW...demons stiu dar daemons mai putin
|
OK....sa imi dea cineva dimensiunile exacte ale bulinei si ale parasolarului va rog !!! pentru ca daca o sa fac o chestie dupa ureche o sa iasa ca un fund...am deja materie prima....acu sa vedem ce iese...
|
Ca idee de bulina, as vrea ceva oarecum contrastant cu parasolarul agresiv, un dracusor simpatic :D si eu as zice undeva la 15 cm diametru... mai mica decat primele si mai mare decat ultimele...
|
E suficient 10cm ma.
|
sa ve vedem si 10 si 15
pare mai fain undeva inte parerea mea? |
Pai eu am zis de 12cm...cand au venit astia la mine sanbata seara.
|
1 Attachment(s)
am incercat sa fac o bulina
|
Supapa apreciem ajutorul si toate ca toate , dar ai mare grija ca l-ai plictisit pe NightClubRaceru' asta si vezi ca face tare grav cand e plictisit ! :2gun:
Pt bulina votez o raza de 125 mm cu toleranta 0 , ca nu va corespunde normelor ISO in vigoare din 1 ianuarie 2007 :lol: Parere mea este ca bulinele ca bulinele , dar haideti cu parasolarele ca trece timpul si o imbulinam de tot !:twisted: Mishule ne e dor de tine ... imi place deseul , dar ala merge mare pe capota 8) , iar ca bulina nu cred ca se va intelege ceva . Imi place ideea lui TicoRS cu dracusorul din avatar si sus sa scrie SPEED , iar jos DEAMONS , ambele in semicerc ! |
ba e chiar tare bulina lui Mishu...
|
mie mi se pare ca seamana cu ceva legat de biserica .....pararea mea
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
- Copyright 2026 4Tuning