![]() |
Re: Care este cel mai tare virtual tuner partea a 2 a
2 Attachment(s)
partea fatza arat si se integreaza in linia masinii f bine..(159le fiind sin serie o masina care se doreste si s-a si reusit a fi agresiva...capota trasa peste faruri si peste "nas" sporeste efectul de agresiv....partea de jos a spoilerului se potriveste masinii si mai diminueaza agresivitate si se incadreaza in liniile gen. ale masinii(linii curbe avand la terminate de unghiuri drepte)+plasa spoilerului fatza +nas....buza de carbon se inspira din alfele de wtcc(masina s-a dorit a fi un hybrid intre alfa wtcc si o alfa de strada).....aripa fatza evazata clar shi corect... apropo de gurile de aerisire din capota (da umpic d zoom si o sa observi ca nu sunt nijte pete)...aerisirea laterale foarte caracteristica marcii(cine stie)...oglinzile(forma + dimensiune) + umbra oglinzii dr + suportul de carbon al oglinzii....jantele (aproape perfect puse..daca nu perfect)eleronul...pasajul rotii spate...culoarea....umbra....astea zic eu ca sunt punctele forte....parea mea...+ ca nu e la etajul 10 cum ai spus...voi posta o poza shi iti vei da seama....cat despre cariera care spui thu ca ai avuto in vt nu stiu ce te-a facut sa renuntzi...eu am gasit doar 2 motive primul referitor la : "in care am invatat ca decat sa o umplu cu jde mii de praguri,eleroane,spoilere infecte si care se vad total aiurea ...mai bine ii fac ceva simplu,curat si de efect"...shi culmea e vorba de aceeashi mashina alfa 159....pe care o critici ca e prea incarcata shi plm...shi ca thu nu ai faceo asha....esti umpic cam FALS nu crezi...shi vin cu ARGUMENTE..............
|
2 Attachment(s)
LKS : uitasem astra asta oare ce cauta "la etajul 10"
Blondu : argument ca nu se taraie pe jos ....cele 3 puncte albastre sunt unite de o singura dreapta deci sunt colineare...deci ori nu taraie pe jos ori taraie pe jos toata mashina..... |
abia astept comentul tau dar nu acum...maine ca acum am nijte treaba...nb 2 all(care mai au ochii deschishi)
|
pe mine unu' m-au convins argumetele pe care le-ai adus (cu toate ca nu aveam nevoie) si 1-2 din chestiile pe care le-ai scris recunosc ca mi-au scapat initial.
pt mine topul e asta: 1. alfa 2 2. alfa 3 3. alfa 1 4. alfa 4 |
Quote:
designul alfei mele e destul de simplu...nu stiu ce ti se pare tie asa de incarcat ....dacia /r12 ala nu stiu ce cauta acolo... o sa iti arat niste lucrari VT de ale mele |
Ba da terminati odata...numa pe forumu de la Brasov se poate intampla asa ceva...zice unu ceva "la nervi" si sariti toti...
Poate au dreptate toti...poate niciunu...votati..dativa cu parerea si gata! In legatura cu cei care nu au deaface cu VT...sa stie si ei... Lucrarea 4 este a mea...este facuta intro noapte dar o noapte intreaga... PEntru Bigu...acuma no offence...dar fao u asa cum am facuto eu...si mai discutam ...inati invata unde sa te uiti si etc..si dupaia da cu paru ca e kitch si etc...oricum e parerea ta...daca ai vrut sa ma ataci nu ai reusir...inca odata NO OFFENCE!!voi cei care dati cu paru habar nu aveti ce greu este sa pui o janta sa iasa la nivel...ce greu e sa vopsesti o masina care la urma urmei este "un cacat...si usor de facut" in vederea unora... Deci incercati sa apreciati ceam facut noi...care macar am avut curaju sa le punem...sa le vada lumea...bune rele cum or fi lucrarile....dar sincer de la a da cu parerea pana a da cu paru este o cale lunga... Voi credeti ca daca se da un COPY si un PASTE gata sa realizat VT...prin toate posturile dupa parerea mea...vati comportat ca niste copii.... In legatura cu "masina de la etaju 10"...daca omu asa vrut sa fie background-u lui....bv lui...de ce il critcati voi pe el.... PS:NU EXISTA MASINA DE VT CARE SA NU AIBA MACAR 4-5 GRESELI!!!!!! Deci terminati cu prostiile cu insulte si cu etc....votati ...spuneti de ce ati votat masina X,Y,Z si gata!;) O zi buna la toti!!! |
Quote:
|
Deci yo am ramas traznit cate comentarii am vazut puse pe acest topic (comentarii inutile dupa parerea mea) Lucrarile sunt foarte bune:!:
budeanudragos- dupa cum ne-ai criticat tu ca ne-am votat lucarile asa nu treaba nici sa le comentam noi (asa cum ai facut u) Nush d c a trebuit sa iasa asa urat cand defapt noi aici ne-am expus lucarile iar ceilalti ne critica (indiferent daca au dreptate sau nu) iar eventual dupa terminarea polului ne ziceam si noi parerea:???: Iar daca cineva ne critica asta e mai invatam ca data viitoare o sa castigam La primul concurs a fost frumos fiecare sia exprimat parerea despre masina si totul a fost ok:!: d c na putut sa fie si de data asta la fel.......va las pe voi sa va dati seama de ce si din cauza cui! Felicitari Yakone, Budeanudragos si Freak:!: Hai sa ne comportam ca atare si sa nu ne mai contarzicem atata ca nu duce nimik nu ime diat sa sarim pe el cu: "Da ce nu tia placut la alfa 94 de nu ai votato" |
draga mugur, eu am impresia ca tu traiesti in universul tau si citesti numa ce vrei, te rog ia la rand toate randurile scrise de mine si dupaia dai cu comment. nu m-a interesat care e lucrarea ta, nu am stiut ca o sa faci asa ceva. ma repet inca o data: NU sunt vt dar stiu ce e un kitsch , ce e gresit si mai ales ce e fain. nu am cautat sa te atac, dar vad ca prinzi fluturi in continuare....
app: chiar EXISTA vt fara greseli....da nu la nivelul nostru... |
Quote:
2.ia dami si mie definitia la cuv kitch....te rog eu frumos... 3.eu nu am de cand sa ma cert cu u sau sa deschid vreo polemica...dar cand o sa faci u o lucrare ca si "kitchul meu" te rog eu atunci sa vb....no offence! END! |
bv freak...f f bine spus la pctul 3...aici sa nu ma intzeleaga bigu gresit...nu am treaba cu pers implicate in discutzie ci cu ideea in sine...
inca o data repet...si sper ca voi fi intzeles....cand cineva voteaza o masina...NU CA TREBUIE....CI PT CA E FRUMOS SI NORMAL SA SPUNA PCTELE EI TARI SI PCTELE SLABE ALE CELORLALTE....(FIECARE CUM STIE,CUM VEDE SI CUM DORESTE)....ASTA INSEAMNA RESPECT(DIN PCTUL MEU DE VEDERE)...dupa cum se vede nu am atacat pe nimeni....mi-am spus doar pctul de vedere...ca este cat de putzin sau mai mult luat in seama,fiind un punct de vedere corect,asta fiecare decide... :tenisclap :bunch:FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTZILOR...IMPORTANT E SA AI TUPEU SI BUNAVOINTZA SA PARTICIPI :bunch: :tenisclap |
2 Attachment(s)
acum ca am terminat cu cearta ..postez o masina facuta de mine ...doar cu scop informativ pt budeanu
|
am votat dar am si ramas surprins...se vede maturitatea noastra:D mai rau ca cei mici cu acadeaua
|
inchei prin a spune ca mai bine votam si sa nu se mai fi cerut sa se comenteze decizia. parerea mea ramane aceeasi si sincer msrp de parerea altora despre ce zic eu si alte sfaturi
|
no coment:paper: :weirdface
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning