![]() |
Re: 86-mic
Quote:
da.. a.. si promit. ca ma dau si eu ..cand o fac .. cu tine.. ma dau 8) |
cu cine ma? cu mine sau cu spi`u? :P (te astept >:))
|
mah ce zboara manushile pe aci!! care de care..hihi! abea ashtept sa vad nishte liniii!
|
mistreku`le sa nu vezi cateva puncte :D:D:D
|
neah... fara puncte... n`au voie :D
|
mah..am deja 4 puncte..daca ma mai lipesc la inca vreo 4, nu mai eis cu mashina pana nu se prescriu!
|
bogdane am promisiune de la mistret ca imi face bici!!! da nu orice fel de bici, dintrala impletit...pe vibrochenu meu de nu de abia te astept...ma rog de tine de un an de zile sa tragem si noi una... :))
|
sa fie oare sado-maso? :D
|
Quote:
esti off :D daca ne dam ne dam.. p.s. sa imi spui ce culoare preferi ....verde sau gri :rolleyes2 ///.... si pe ce parte sa ma uit in oglinda :D |
ba ti-am mai zis io ti s-a urcat moderatorismu si observatorismul 4tuning la creieri!!!! pe airport nu te mai loghezi, acolo dai goana tati :) ce imi zici mie cu in ce oglinda sa ma vezi este intru-totu adevarat ca se mai intampla sa dau avans la plecare cate o masina doua la dastia mai de lapte asa :!: :-P da sa lasam caterinca si sa vedem faptele
|
vrum ... vrumm... vruummm.... sa vedem care pe care ... sper ca o sa filmati liniuta asta ;)
|
:)) mic-ule..te pandesc shi eu..
|
n`ai vazut grasule k n`ai nici o sansa... io zic sa schimbi soferu... =))
|
jos palaria! nu am, da' o sa-mi cumpar una! special pt cand ne-om intalni! o dau jos! ce sa mai, trage! miloaga mea a dreq daca a vrut el sa faca ceva..asta e! tu ce-ai facut cu motoru'? care e paguba pana la urma?
|
n`am dat ink motoru` jos... urmeaza... probabil maine... va astept sa sariti cu o mana de ajutor... dau sucu` si tzigara :D,sper sa nu fie rupte... :-ss
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning