![]() |
Re: TM 07 GLX Dacia 1310
hai ba giani inscriete si tu!!! :P pt mai multe informatii intrati pe www.natcoracing.ro
|
Quote:
Se tine la : mcdrive vreo 2 probe si una la Giarmata.Deci unde ne intalnim?:D |
cat ai taiat din arcuri pe fata?
|
maine raliu la MCdrive in fata la spitalul judetean.startul se da la ora 10.ne vedem acolo care veniti.ziceti unde ne intalnim.:D
|
vorbiti careva cu giani si hotarati unde ne intalnim.eu nu stiu daca dau de el.la 10 ii raliu,pe la 9 jumate sa fim acolo.vb cu giani si hotarati. MEET YOU THERE.
|
pe fata doua si jumate am taiat
|
frumoasa masina ta ,poate ne intalnim mai multe dacii intrun wekend .
|
ok cand vrei tu sa fim mai multi ar fi fain . si daca vr dami si mie id tau de mes
|
GUF-ule , cand vii din "prusia" o sa ne intalnim:))
|
LAX dami si mie idul tau de mess.pls:D
|
Am o problema care nu ami da pace am luat un weber dublu corp din shrot si nu ami gasesc cotul care vine de la carb la filtru am cautat cred ca pe la toate shroturile si magazine de piese auto si nimic nu se potriveste eu cred ca ar fi de r12 carbu
poate am sa pun si o poza cu el asa o sa va dati seama mai bine ok? |
Lasai Gyany, ca vad ca nau mai dat semn de viata de mai mult de 1 luna....:(
|
Daca sunt plecati toti in tarile calde.spuneti si voi cand mai faceti inatalniri.wekndu asta am putea sa facem ca alalalt ii raliu la resita
|
pai nu era vorba ca mergem toti in coloana la resita ?cel putin noi asa facem,tin minte ca era si ideea vostra la fel.
|
pai da asa cum a zis si darko ne strangem toti an tm si plecam spre resita an coloana ca baetiinu?
asa ar fi frumos |
| All times are GMT +2. The time now is 04:21. |
- Copyright 2026 4Tuning