![]() |
Re: Boxe fata punto.
Ok alta zi,dar cand si unde?
|
propune tu.. (eu unu primesc masina pe care va fi sistemu audio in saptamanile care vor veni) ... pana atunci merg cu un punto stock.
|
Nu conteaza ce conduci acum,conteaza s-a facem schimb de idei.Propun SAMBATA LA 12.00 tot in rondul de la Kiseleff.
|
pot in juru orei 4 ... mai devreme nu am cum... da-mi un id de mess sa vb ..
si tre sa vb si cu darksun poate ne onoreaza si el :D |
Ar fi super o intalnire.Eu pot duminica.Se poate? Asa pe dupa-amiaza?Vineri plec pana acasa , iar dimineatza sunt la fotbal.Ar fi sooper o intalnire , ar merge totul mai usor.Ce ziceti de duminica la 4 sau 5 ?9 jumate vineri e prea tarziu si ar fi ok pe lumina , sa vedem si noi ceva.:D
Daca vrei ID de mess , il trimit pe privat.:rolleyes2 |
astept mesaju pe pm.
|
O intalnire mai mult decat misto , cu niste baieti mai mult decat de treaba.Poate ajung si eu sa am sisteme de astea pe Punto meu.:D
|
sal baieti!un nou fan is in country!punto 1.2 8v 2000.l-am adus din nemtia in oct 06 k sa-l vand sa mai fac un ban da mi-a placut mult si cam ezit sa-l dau.are 125.000 acu,eu l-am luat la 105.000 s am schimbat doar ulei mobil semi syn 10w40.urmeaza distributia s cam atata...singura proba ar fi k scartie scaunele(aveti vreo idee sa remediez?)a s am luat jante cms p 14 mai tre sa le montez,am avut probe cu prezoanele da am facut p comanda cu 100ron
|
sal deci ma poate ajuta s p mine cineva cu scartu ala stresant din scaune
|
unde te grabesti asa ?... e ora 7.. oamenii dorm.
cat despre problema ta, nu vad ce legatura are cu boxele de pe fata de la punto. e offtopic rau. cat despre problema ta, pune mana pe o pipeta cu ulei si vezi unde scartaie... nu trebe cinestie ce filozofie ca sa faci asta. |
;) merci de sfat,nu ma grabesc voiam sa vad cum func.id-ul k abia l-am facut
|
k s fiu ct dct on t am luat masina fara cass doar boxe infinity pe placa,cele originale spate s tweeterele alea din oglinzi.in prezent mi-am adus un mp3 sony am mutat boxele originale din spate pe fata s se aude ok pana mai fac bani de alte boxe asta dk nu o vand sau dau la schimb p un sporting galben
|
este offtopic dar rezolvatul prbl scaunului este o operatie foarte simpla...se scoate plasticul "care este" in partile laterale si se strang cate 2 suruburi cu ajutorul unui imbus...
bafta |
Salut. Caut grilajul de la boxele din fata. Daca are cineva sau stie de unde le pot lua ii multumesc anticipat.
|
Mi-ar trebui si mie plasticu ala , l-am rupt cand am scos boxa.:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning