![]() |
Re: masina mea e46 320d - anul 2000
vai cum poate sa arate..:shock:
imi place la nebunie culoarea!:D |
multumesc pentru aprecieri.in primavara vor veni si amortizoarele bilstein b6 + jante de 17-18 , ma hotarasc eu la momentul respectiv
|
pentru cine este interesat pot face niste poze cum l-am montat.sunetul este exceptional credeti-ma.
salut, poti urca ceva poze cu subwooferul sub scaun, si cum l ai montat? m-ar interesa si pe mine dak zici ca se aude frumos...ms |
o sa incerc sa fac niste poze.wooferul este de la mac audio , acesta este http://www.***********/produse/Subwo...ICE_CUBE/108F/
nu te uita la pret , chiar isi merita banii.este din aluminiu carcasa , are un difuzor foarte bun pe el.l-am invelit in 3 straturi de mocheta subtire , am decupat in dreptul difuzorului o gaura si l-am montat sub scaun.cam asta a fost tot.din poze nu stiu ce o sa se vada , prea multe nu cred , dupa cum am zis este sub scaun |
F.frumos, cat te-a dus kitul de m tech 2?
|
bara fata aftermarket noua (din plastic abs) proiectoare incluse + bara spate oem second hand - 430 eur.am mai dat bani si la vopsit + montaj cam 100 eur daca mai tin minte bine.
|
super tare internu.,.....................................bft
|
multumesc , si mie mi-a placut foarte mult interiorul , de aceea am si cumparat-o sincer sa fiu....nu regret absolut deloc alegerea facuta
|
Scoate M ala dupa spate,nare nici o treaba cu masina ,laso cat mai 'clean' .
|
ma mai gandesc....gata m-am gandit.ramane!!!
|
Imi place foarte mult masina, arata ft. bine, culoare, interiorul tot, ii mai lipsesc jantele si e brici. Ce nu imi place dar e la alegerea ta, emblemele cu M de pe portbagaj si de pe volan. Bafta pe mai departe!
|
volanul o sa-l schimb curand cu unul in 3 spite de m.multumesc pentru aprecieri
|
Re: E46 - masina mea e46 320d - anul 2000
3 Attachment(s)
scuze ca nu am mai raspuns demult la acest topic.
revin cu noi modificari , deocamdata nu am poze , decat 2 asa in graba. Am reusit sa schimb volanul cu unul de M , l-am customizat rosu carbon prin hidrotransfer impreuna cu consola schimbatorului viteze la colegul ,,XPERTAUTO,, Deasemeni am reusit sa schimb si amortizoarele , pe fata am pus bilstein B8 , pe spate am pus amortizoare de M3 originle in stare foarte buna.Am montat si bara de ridigizare , jante pe 17 inchi style 44 pe care le voi reconditiona si vopsi electrostatic un gri carbon ma gandeam.maine probabil voi veni cu poze. |
Re: E46 - masina mea e46 320d - anul 2000
foarte interesant acel carbon rosu.ce nu-mi place la volan..este prea gros covrigul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning