![]() |
Re: 320i Calypsorot
Merci mult !!! imi place mult si masina ta .... chiar daca n-ai pachet M ... are ceva ce o face sa arate bine. Bafta in continuare cu masinuta !!!
|
Quote:
O zi buna si sa ai grija de masina in continuare! |
2 Attachment(s)
Si niste poze de zezon ... la masina n-am mai facut nimic, doar schimbul de ulei.
Urmeaza sa pun si alte difuzoare in spate cu adaptoare, si pana in primavara benzina si distractie !!! :D |
2 Attachment(s)
Am facut rost de niste difuzoare .... Oare intra in locul celor de la picioare ???
Momentan cele de pe masina suna foarte "spart" ... |
Quote:
|
Quote:
|
Cauti pe goolgle " Bmw vin decoder". iti bagi acolo vin-ul sau ultimele 7 cifre si iti zice tot. is mai multe .... dar in principiu fac cam acelasi lucru !!! spor :)
|
Quote:
Chiar nu stiam de asa ceva. Am incercat si eu si astfel am aflat cand a fost produsa masina mea exact (8.11.1990) si cand am vazut la culoare ca se numeste "briliantrot" (nu "hellrot" cum stiam eu) mi-am spus: "Aoleu...a fost revopsita:|" ...insa am dat un search si am vazut ca "briliantrot" era culoarea rosie la E30! M-am linistit...practic, denumirea de "hellrot" nu exista cand a fost produs E36-le meu si astfel i-a fost data denumirea culorii de la E30. :) In rest, absolut nimic nou, totul cunoscut. :) Multumesc inca o data! O zi buna! |
sarba fericite radu,la fel si pentru liviu,:-Pte-am gasit si aici :lol:
despre fier stii ce parere am,e fiara...pe bune ca-mi place!!!sa ne vedem cu bine! |
Merci omule !!! La fel si tie si sa ne vedem cu bine la anu' !!!
Sarbatori Fericite Tuturor !!! |
Am vazut ieri masina in Tg-Mures, arata foarte bine!;)
Cataline, si pe aici dau de tine?! Hai fa-i o descriere balenei tale daca tot esti prin zona:D https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html |
[QUOTE=ms99ass;5295243]Am vazut ieri masina in Tg-Mures, arata foarte bine!;)
Pe unde ? :D Merci mult ! |
[QUOTE=Ms-02-TPI;5295430]
Quote:
|
Quote:
Sarbatori fericite !!! :D |
[QUOTE=ms99ass;5295469]
Quote:
Parcat pe dreapta ??? tin minte ceva pisica dupa care m-am uitat :P |