![]() |
Re: Discutii diverse
deci people ... vreau si eu la voi in clubulet... ma luati si pe mine ???
|
Quote:
|
Dexter, peugeotul ala il vezi tot timpul la ase? :) Am vazut unu' la fel bej metalizat cu 1200 euro, dar avea nr de franta, so.... :))))))
|
Nop ce am gasit eu este in curtea la o sala de forta unde merg eu :P intre Diham si Potcoava.
Si are numere de Bucuresti nu de Franta.Dar orikum imi iau masina noua , nu mai vreau vechituri..... cu toate ca unele ar fi super, da tot aia noua ramane! |
ce iti iei? :)
|
M-am hotarat la un Chevrolet Aveo Hatchback 5 usi , desi imi place si Fiat Panda 4x4 Diesel , da trece de 10000 de euroi lejer si nu am decat vreo 9000....
|
aha, super tare! succes omu! ;)
|
respect baietii. am si eu o rugaminte daca se poate sa vorbiti cu "alexblondul"
sa scota Crazy Drivers de la Usergroups, si sa ramana doar cu Speed Deamons. Multumesc si bafta in tot ceea ce faceti. Numai Bine |
Ok, o sa incercam sa vorbim cu el.
|
Pana la urma am platit avans pentru un Grande Punto Active, atata m'au tinut banutii :)
Bafta lume! Sa conduceti preventiv :P |
nu imi vine sa cred ca in sfarsit s-a hotarat Dexter!!!! sampanie please...!!!!
|
Ehh era si cazul dupa multe cautari, vazut oferte, comparat motoare ,consumuri,preturi,aspect :)
|
Asa, ca idee, cat costa o revizie la FGP?
|
Costa ceva fiind masina straina, cam 3,4 milioane.Dupa ce o iau o sa primesc lista de service si ii spun celui care e interesat.
|
Nu cred ca este doar 3, 4 milioane. La un Logan este mai scumpa de atat. Auzisem ca este in jur de 9-10 mil...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:43. |
- Copyright 2026 4Tuning