![]() |
Re: Curse
Ba da...shi un pumn de semintze hai lasa de la noi...:)
|
Raz...nu te-ai alerga cu o Nova...sa nu cumva sa te faci de rusine.....
Tot 4 roti are si Nova.....si cica tot masina i se zice...chiar daca nu costa 40 de mii de euro........si nu o impiedica nimic sa se dea la suratele ei mai mari..si mai cu fitze |
oricum cine stie ce modificari are bmw`u . daca e stoc pariez toti banii pe fly dar daca e umblata serios la motor o sa fie f greu lui fly sa`l faca . acu sa vedem modificarile lui mihai sa vedem ce poate dacia cu turbina ... who knows ? maybe..
|
Quote:
|
Good...point...si mai pot sa aduc o carutza de dacii in fazta carora se va inclina Bmw.......ma refer la unele modele de Bmw...nu toate..a nu se intelege gresit...
|
Quote:
PS: poate sunt multe dacii in fata carora acest BMW se inclina insa imi permit sa cred ca aceasta masina nu a fost luata doar pt liniutze....aceasta masina ii ofera lui Alex mai mult decat satisfactia de putere a ei , ii ofera tot ce isi poate dori...greshesc? |
Deocamdata tot ce se vorbeste aici sunt simple speculatii.....nu se stie cand va fi..ce va fi....si mai ales daca va fi vreodata ceva......deci nu va agitati ca uzati tastatura aiurea.
Mai bine hai sa vorbim de ce am vazut pana acum..nu de ce v-om vedea. |
Quote:
|
Quote:
|
Nu conteaza ce o-uri are shi inca ceva... Valoarea aia mare de care vorbeshti u Cosmin, mie cel putzin, mi se pare ca scade f grav in momentul in care u eshti decat cel care conduce mashina daruita (de parinti, bunici, matushe s.a.rubedenii) nu shi cel care munceshte efectiv ca s0 obtzina...Parrrereaa meaa! :) Stay black.
|
Quote:
La unii le-a dat lamborghinii...la unii Bmw...si la unii mai "saraci" le-a dat Cielo si dacia nova.......si la unii....nimic..... |
Quote:
|
gata gata ..... :) si curse ..care cum a mai facut ce a mai facut ! ramaneti pe subiect va rog
|
fly te-ai dat vreodata pe tl-cta ??? daca DA imi zici si mie cat ai facut ... cel mai bun timp ???
|
Quote:
Am deja un motor distrus din cauza vitezei excesive continue......si nu mai vreau sa repet figura.......cine ma cunoaste stie cat de rusinoasa a fost faza in mijlocul autostrazii...dupa ce 80 de km pusesem la respect masini muuuult mai scumpe.Si pe deasupra....sincer....imi este un pic frica dupa ce am vazut ca se intampla pe sosele....imi e frica sa o calc....prefer sa merg mai incet...ca am numai de castigat...fiabilitate..benzina...si lipsa stress. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning