Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Nova GTI-DMY-PITESTI (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/33611-nova-gti-dmy-pitesti.html)

toyoman 23-02-07 23:36

Re: Nova GTI-DMY-PITESTI

si nu da jos stickeru' cu Borla ca o sa-ti sune toba naspa...:)

boss_barosanu 24-02-07 01:16

Quote:

Originally Posted by toyoman (Post 767874)
si nu da jos stickeru' cu Borla ca o sa-ti sune toba naspa...:)

dumy asculta si u ce zice toyoman ca are dreptate

Dumy 24-02-07 09:36

Ba nu mai comentati ma care habar nu avetzi :!:
Nu va uittzi ma k avetzi numai tarabe de masini astia kare komentati :?:
Nu mai komentati aiurea :!:Sau suntetzi oftikatzi ?? k vad k komenteaza numai astia care habar nau de msini si cu ce se mananka :!:

vaf20 24-02-07 11:50

Quote:

Originally Posted by Dumy (Post 768188)

uite cine s-a gasit sa zica ca avem numai tarabe de masini :)) :D :))

mikkai 24-02-07 12:14

auzi ma tu ai plecat de pe bmw ca sa vii sa ne faci sa radem p-aici?Am ras si acolo rad si aici... haideti sa vedeti si voi un site frumos cu prietenu nostru http://myhaymondyalul.piczo.com/?cr=2&rfm=y Dumy poate ne dai tu mai multe detalii.

Sick4speed 24-02-07 13:27

mama mea!!..dar vai...clima bizonica!!-..daca va mai aduceti aminte de omul nostru capsunar...l-am gasit pe fracsu` si rudele, in siteul ala!!...multumesc pt momentul de distractie mikkai ...frumos site nu am ce zice:)...traiasca romania,si cele 10 milioane dintr-o poza:))

aborigenu 24-02-07 14:15

Quote:

Originally Posted by Dumy (Post 768188)
Ba nu mai comentati ma care habar nu avetzi :!:
Nu mai komentati aiurea :!:Sau suntetzi oftikatzi ?? k vad k komenteaza numai astia care habar nau de msini si cu ce se mananka :!:

omu vino si tu cu argumente...niste poze ceva sa te vedem cu mana pe cheie

masina arata bine (zic eu) dar dupa cum se zvoneste pe aici iti atribui munca altora

PS : in nestiinta noastra mai stim si noi cate ceva despre masini

pace

B-83-DAC 24-02-07 16:24

Este Ultima Oara Cand Iti Spun Sa Folosesti Un Limbaj Adecvat...nu Amenint Doar Te Anunt...inca Un Post De Acel Gen Si Adios...ESTE DERANJANT SA VAD OAMENI JIGNITI FARA ROST...TI-AM MAI SPUS CA ASTA E RISCUL CAND POSTEZI PE UN FORUM DE ACEST GEN...TREBUIE SA ACCEPTI PARERILE TUTUROR...APROPOS VEZI CA MAI TOTI PE CARE II FACI TU NEAVIZATI SI NEPRICEPUTI SUNT EXACT OPUSUL PARERII TALE...BAFTA

vaf20 24-02-07 18:35

nu stiu daca ati observat, sper sa fi vazut bine intruna din pozele de pe siteul de mai sus, omu are o boala sa puna emblema de M pe nova si emblema de mercedes pe dacie ;) :D :))
esti tare frate

fiderzen 24-02-07 19:33

bomba.....dumy sau cum ii zice nici nu are permis de conducere! ;) ....are varsta ..dar nu si permisul :)))))

ncs_balauru 24-02-07 22:28

Quote:

Originally Posted by fiderzen (Post 769081)
bomba.....dumy sau cum ii zice nici nu are permis de conducere! ;) ....are varsta ..dar nu si permisul :)))))

fiderzen dumy are permis cred. am mers eu cu el cu masina si nu cred ca se risca sa mearga cu masina prin oras fara permis.

Sick4speed 25-02-07 08:26

ce intorsatura draku lua astea pe aicea bei nene:))..pana la urma sunt doar vorbe...nu stiu cate se vor schimba!si de masina mea se zice ca-i ghenarie si eu tot de-al drak merg cu ea asa...caut sigla de M...:)..e buna si aia de mercedes la o adica!....sa traiti bine;)

GhostOfS 25-02-07 08:56

Quote:

Originally Posted by Dumy (Post 754044)
In masina s-au investit foarte multzii bani deoarece toate piesele puse pe ea sunt originale si mam ferit de piese ordinare de targ care au toti tzaranii pe masini :!:
Nu stiu daca cineva poate aprecia toata munca si banii investitzi in aceasta masina :!:
Hai sa vedetzi cum arata masina si :!:

Nu prea ma pricep, dar oglinzile + chestiile alea de la stergatoare + pleoapele din autocolant + cine stie ce ursuleti si ce stickere BMW mai are prin interior se pot gasi pe net sa-mi fac si eu comanda ? :)
PS: Pacat de jante.

Dumy 25-02-07 19:09

Ma baietzi hai sa va dau o bomba la astia care zic ca nu am permis:!:
AM PERMIS Si pentru A si pentru B asa ca nu mai bagatzi in ele k nu mai tzine :!:
Si oricum si kand nu aveam permis, aveam masini si aveam si sofer asa k nu mai spunetzi voi ce habar nu avetzi :!:
Si apropo eu am deschis acest topick nu pentru a ma certa cu lumea ci pentru parerile voastre cu ce as mai putea face sau schimba la masina pentru a arata si mai bine :!: Multumesc pentru toate parerile mai putzin pentru komentariile fara rost :!:

fiderzen 25-02-07 19:59

aveai masini,poate si soferi(care iti forjau masinile :)) :lol: )..dar permis tot nu ai ..inca....ai pm cu mai multe detalii..nu mai mintii lumea

All times are GMT +2. The time now is 11:57.

- Copyright 2026 4Tuning