![]() |
Re: Nova GTI-DMY-PITESTI
si nu da jos stickeru' cu Borla ca o sa-ti sune toba naspa...:)
|
Quote:
|
Ba nu mai comentati ma care habar nu avetzi :!:
Nu va uittzi ma k avetzi numai tarabe de masini astia kare komentati :?: Nu mai komentati aiurea :!:Sau suntetzi oftikatzi ?? k vad k komenteaza numai astia care habar nau de msini si cu ce se mananka :!: |
Quote:
|
auzi ma tu ai plecat de pe bmw ca sa vii sa ne faci sa radem p-aici?Am ras si acolo rad si aici... haideti sa vedeti si voi un site frumos cu prietenu nostru http://myhaymondyalul.piczo.com/?cr=2&rfm=y Dumy poate ne dai tu mai multe detalii.
|
mama mea!!..dar vai...clima bizonica!!-..daca va mai aduceti aminte de omul nostru capsunar...l-am gasit pe fracsu` si rudele, in siteul ala!!...multumesc pt momentul de distractie mikkai ...frumos site nu am ce zice:)...traiasca romania,si cele 10 milioane dintr-o poza:))
|
Quote:
masina arata bine (zic eu) dar dupa cum se zvoneste pe aici iti atribui munca altora PS : in nestiinta noastra mai stim si noi cate ceva despre masini pace |
Este Ultima Oara Cand Iti Spun Sa Folosesti Un Limbaj Adecvat...nu Amenint Doar Te Anunt...inca Un Post De Acel Gen Si Adios...ESTE DERANJANT SA VAD OAMENI JIGNITI FARA ROST...TI-AM MAI SPUS CA ASTA E RISCUL CAND POSTEZI PE UN FORUM DE ACEST GEN...TREBUIE SA ACCEPTI PARERILE TUTUROR...APROPOS VEZI CA MAI TOTI PE CARE II FACI TU NEAVIZATI SI NEPRICEPUTI SUNT EXACT OPUSUL PARERII TALE...BAFTA
|
nu stiu daca ati observat, sper sa fi vazut bine intruna din pozele de pe siteul de mai sus, omu are o boala sa puna emblema de M pe nova si emblema de mercedes pe dacie ;) :D :))
esti tare frate |
bomba.....dumy sau cum ii zice nici nu are permis de conducere! ;) ....are varsta ..dar nu si permisul :)))))
|
Quote:
|
ce intorsatura draku lua astea pe aicea bei nene:))..pana la urma sunt doar vorbe...nu stiu cate se vor schimba!si de masina mea se zice ca-i ghenarie si eu tot de-al drak merg cu ea asa...caut sigla de M...:)..e buna si aia de mercedes la o adica!....sa traiti bine;)
|
Quote:
PS: Pacat de jante. |
Ma baietzi hai sa va dau o bomba la astia care zic ca nu am permis:!:
AM PERMIS Si pentru A si pentru B asa ca nu mai bagatzi in ele k nu mai tzine :!: Si oricum si kand nu aveam permis, aveam masini si aveam si sofer asa k nu mai spunetzi voi ce habar nu avetzi :!: Si apropo eu am deschis acest topick nu pentru a ma certa cu lumea ci pentru parerile voastre cu ce as mai putea face sau schimba la masina pentru a arata si mai bine :!: Multumesc pentru toate parerile mai putzin pentru komentariile fara rost :!: |
aveai masini,poate si soferi(care iti forjau masinile :)) :lol: )..dar permis tot nu ai ..inca....ai pm cu mai multe detalii..nu mai mintii lumea
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:57. |
- Copyright 2026 4Tuning