Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Parerea voastra.....tiganie sau nu?? (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/33603-parerea-voastra-tiganie.html)

Sick4speed 21-02-07 00:22

Re: Parerea voastra.....tiganie sau nu??

dacule..daca nu te superi...pe unde ai vazut-o tu azi??..ca am fost plecat doar pana intr-un loc f aproape de casa..deci daca esti dragut sa ne spui si noua....tare sunt curios..nu uita..ghenaria e a mea si nu cred ca uit pe unde am fost!..:)

criss_cars 21-02-07 15:00

Imi pare rau frate da ce ai facut tu pe nova asta nu prea e tuning. nu vreau sa te supar da ce marca sunt spoilarele pragurile si bumperurile???? scuze dak te-am suparat da ai cerut parerea si ar trebuii sa ne respecti parereile nu se te ataci asa. Bafra

UN B0U DE VANZARE 21-02-07 18:13

parerea mea e k in primul rand trebuie sa iti placa tie si apoi celorlalti...inclin sa te sfatuiesc la un singur lucru: cere parerile celor mai experimentati prin pm ,nu asa pt k sunt multi care iti vor batjocor munca...

criss_cars 21-02-07 18:23

Mah nu vreau sa crezi k am ceva cu tine sau cu masina ta. Mi se pare logic k cel mai important e sa iti placa tie nu mie da vreau sa spun k mai puneai putini bani si iti puteai cump o calibra care are mult mai mult potential decat o Nova sa fim sinceri acum. Da au fost banii tai e alegerea ta. In ceea ce priveste experienta credema k am destula am ff multe reviste de profil si din tara si din strainatate citite si chiar pot spune k ma pricep cat de cat. Ok bafta mai incerca pe ea o evacuare dubla sa mai mascheze bara mare pe spate si un paint job cat de cat reusit. Bafta spor la lucru k ami ai multe de facut la ea poate pana la sfarsit o sa iasa ceav frumos

Magos 21-02-07 18:25

... nu vreau sa va incurc treburile , dar in primul rand este vina ta ca ai inceput topicul cerand parerea... "tiganie sau nu"... pentru ca anticipai reactiile pustimii de pe aici...!!!
noroc!

Sick4speed 21-02-07 20:20

salutari pt dacul..ne-am intalnit azi pe la mihai bravu,dristor...te-am vazut tarziu si cand am claxonat trecuse-i deja de mine!acum il cred cand zice ca a vazut masina live:D..bafta..si da..reactiile celor de aici..sunt bune de luat in seama..dar sunt curios cati de aici ar vrea o tiganie de masina asa ca asta:))..cred ca multi:P

MihaiS 22-02-07 14:16

pt criss cars:1. u ce masina ai? 2. ai cumparat-o din banii tai? 3. o intretii din venitul tau?si eu putem sa fak mishto de tine dk u aveai o dacie din 200 si eu un BMW din 2004 luat din banii lu tata care era director p la nus ce firma si-mi facea plinu la fiecare saptamana,imi platea reviziile si reparatiile.ia-ti o masina cu banii tai si intretine-o u si dupaia mai vorbim.

criss_cars 22-02-07 17:13

Prietene eu inca nu am carnet da trebuie sa il iau, in bani nu pot sa spun k ma scald tata are un citroen c4 iar eu vreau sa imi cump un opel calibra care e apropiat ca pret de nova ta. dak alegerea ta a fost acea nova e ok k nu o conduc eu tie trebuie sa iti placa eu doar mi-am dat cu parerea. salut

Sick4speed 24-02-07 13:16

un opel calibra 3mii€?...cred ca f obosit sau cu actele pe naspa!!si oricum un c 4 e ceva banuti!...zic si eu asa...nu ca mi-ar pasa de ceea ce ai tu!sau parintii tai!bv-o lor daca se descurca!!

criss_cars 24-02-07 14:50

Poti cumpara sigur un opel calibra in 4000-5000 euro ce e drept din 94 da are 115cai si parca arata mai bine decat o nova nu crezi??? oricum e alegerea ta bravo tie dak iti place sa o stapanesti sanatos

Sick4speed 24-02-07 15:53

prietene..la 4 mii iei unu rupt in gusa...si oricum nu mai compara 3mii cu 4...1000 de € inseamna f mult pt unii asa ca nu mai vb-ii...nu mai copmaratu nova cu opelul...numai mprin asta se vede ca nu gandesti departe...asa in spania la 4 mii imi iau mare masina...da ma pish pe ea in rom...cred ca ne-ai convins pe toti cat de greu iti castigi tu banii..daca nu vezi nici o diferenta intre 3mii si 4-5 mii€...paaaaa!!!;)

B-83-DAC 24-02-07 16:14

Quote:

Originally Posted by Sick4speed (Post 763665)
salutari pt dacul..ne-am intalnit azi pe la mihai bravu,dristor...te-am vazut tarziu si cand am claxonat trecuse-i deja de mine!acum il cred cand zice ca a vazut masina live:D..bafta..si da..reactiile celor de aici..sunt bune de luat in seama..dar sunt curios cati de aici ar vrea o tiganie de masina asa ca asta:))..cred ca multi:P

hai ca iti spun ca atunci era a 2-a oara cand am vazut-o...mie personal masina mi se pare prea bombata...nu prea ii sta bine ce ai facut...intradevar gustuirle nu se discuta si respect dorinta ta insa mie imi pare prea incarcata...

criss_cars 24-02-07 16:39

Bai baiatule tu crezi k ai tunat masina aia?? Tuning nu se face prietene cu cu kituri chinezesti luate de la magazinul de piese auto din coltul strazii. Da vrei sa faci tuning pe o masina atunci nu te zgarcesti la buzunar nu e vorba k am eu sau nu am bani da eu unu dak nu as avea bani nu m-as baga in proiecte care stiu k nu le pot face sa iasa bine ci o mare tiganie. Masina ta arata groazinc si la pariu pe ce vrei tu k mai gasesc 100 ca a ta in tara cel putin iar tuning inseamna masina personalizata unica nu inca o suta ca a ta. Asa k laso moale cau lucrurile astea k acum chiar m-ai suparat. veziti acolo de nova ta si lasa. critica e uneori si pozitiva nu o lua mereu k pe un lucru rau.

mikkai 24-02-07 22:45

de fapt tuning se refera la motoare si modificarea sau optimizarea performantelor motoarelor... daca e sa o luam asa.

criss_cars 24-02-07 22:47

Nu stiuam. Si dak modific designul exterior al masinii cum se numeste??

All times are GMT +2. The time now is 23:31.

- Copyright 2026 4Tuning