![]() |
Re: E30 - Cabrio 320i
3 Attachment(s)
Multumesc!
Nici la prima masina nu am fost fericit cat am fost acuma ca am vazut numere puse pe masina. Azi am iesit putin in exterior cu ea , 70 km de placere 8) nu imi merge decat turometrul care a ajuns la 4600 rpm in tr5 si nu era deloc saturata. Cine are cumpar : stopuri alb-rosu sau fumurii , ceasuri , capota difera fata de sedan/coupe ? |
Capota este la fel la toate caroseriile, din cate stiu eu... Doar aripile difera, dar ca inaltime, nu lungime. Stopuri iti pot aduce noi, la pret bun, daca te intereseaza.
|
Cat a fost taxa?
|
Quote:
Quote:
|
Mai merge faza si cu taxa asta noua?
|
Acuma nu,oricum taxa la masina acuma era in jur de 800 euro.. Accesibil zic eu pentru un pasionat de fiare vechi..
|
11 Attachment(s)
Cu toata rusinea asta e interiorul , nu ma ascund ca e in starea asta chiar vreau sa se vada masina din ce stare pleaca pe drumul cel bun.
Azi am pus fusta fata si bara provizoriu inca sunt decis intre mtech1 sau 2,dar posibil sa fac 1 sa fie mai clasica.. |
9 Attachment(s)
Avem si vesti bune,interiorul se schimba se tapiteaza etc,rugina este partea neplacuta la o masina ce are peste 25 ani de existenta.. In cazul de fata am un singur lucru de zis legat de capitoul asta: '' CINE ESTE RUGINA'' ? :twisted:
Iar la exterior cred ca i-a mai ramas putina linie :D |
1 Attachment(s)
Ar fi o varianta jantele astea.. 7,5 fata 8.5 spate..Daca e mai ok vremea maine le probez sa vad cum dau.. Imi place mult culoarea.
|
16 Attachment(s)
o noua achizitie,nu-mi place modelul dar imi place buza :twisted:
de cand am pus numerele pe el se lucreaza zilnic la masina , azi am pus curea la servo ca nu avea,am crezut ca e dusa pompa dar am avut noroc merge servo foarte bine,completat ulei ca era uscat borcanul,am montat farurile,am montat jantele + flanse si am pus si cip-ul care isi face bine treaba a schimbat viata motorului putin se comporta mai bine. |
2 Attachment(s)
Am uitat de curea si de un capitonaj frumos :D
|
:D deja a prins viata!!!bafta!!:D
|
Quote:
|
Quote:
|
scuze dar nu aveam rabdare, abia astept sa o vad :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning