![]() |
Re: Golf 4 coupe
1 Attachment(s)
:arrow: :arrow:
|
Quote:
|
Sa ai spor cu masina.Dar ai de munca nu gluma la ea.
|
Quote:
|
ce spune Goshy acolo suna ff bn.ar fi pachetul perfect pt golf 4,dar fata de bora pe golf in Ro nu prea am vazut.sunt ff rare!decizia este ff grea si iti apartine.eu inclin balanta spre bot de bora!este mai..unic!
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
salut...
hai sa le luam pe rand : 1) felicitari pt achizitie. 2) lasa masina cu fata de G4, o sa te saturi de bora fff repede + ca farurile tale, pe langa look demential, au si lumina ff buna fata de orice far de bora. 3) banii de modificat exterior, i-as aloca motorului/anexelor : turbo, intercooler + soft = aprox 180-190CP, mai tarziu injectoare si ambreiaj(al tau fiind 6 tr tine cam 450-500 NM, chiar mai sus, depinde cum mergi) 4) decat sa iti iei suspensie ieftina reglabila, mai bine iti iei niste arcuri sport pana strangi bani de suspensie reglabila serioasa, nu porcarii, am avut pe masina si nu recomand TA-TEHNICS. cam asta e ordinea in care le-as face eu, sper sa nu fie cu suparare... spor la modificari in continuare. |
Quote:
2) As pune fata de Bora pt ca e destul de rara la noi si pot sa dau farurile de pe masina pe capota, aripi si bara de Bora, eu urmand sa imi cumpar doar farurile. 3) Turbo mai mare si etc se afla in viitorul indepartat, momentan vine doar un soft pe la 140-145 cp. 4) De ce nu e buna TA? |
pentru ca e ff dura in gropi, la socuri scurte, dar moale pe curbe...
|
Quote:
|
|
Quote:
|
cauta second ceva weitec, koni, kw. etc.
|
6 Attachment(s)
stii care e parerea mea... farurile tale cu rama neagra, pachetul de aniversar cu semnale us (prima poza) iar restul cu bot de bora, dar eu zic sa tii de "farele" tale ca sunt prea smechere :!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning