Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - teo93dinu (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/333828-machete-lucru-teo93dinu.html)

teo93dinu 24-10-12 17:25

Re: Machete in lucru - teo93dinu

Barele le am demontante nu am dat chit pe ele am absolut toate piesele originale la macheta si sunt intacte :lol: deci nu asta ar fi problema :D

teo93dinu 31-10-12 17:15

1 Attachment(s)
2 prietene stiindu-ma impatimit de masini nemtesti mi-au facut un "cadou" pt. machetuta :lol: rosu+negru + galben :D
Ps. caut jante bbs daca stiti pe cineva sa vanda sa ma contactati :D

teo93dinu 03-11-12 14:50

Astazi m-am apucat de un nou proiect : passat 1/24 welly macheta era intr-o stare... a fost "recoditionata" de un prieten...
Am dat vopseaua jos(mai am ceva de frecat totusi :x ) si urmeaza clean + confectionarea unor componente lipsa (geamuri spate+luneta , grila radiator , grila proiectoare) si o intalatie electrica simpla...
Ps. cat de rara este aceasta macheta? eu personal am mai vazut-o la un singur user in colectie? :o

2010 03-11-12 16:10

Nu este asa de rara!
Asteptam si poze..

teo93dinu 03-11-12 20:18

1 Attachment(s)
Am si o poza cu decanol pe ea...
Am indepartat vopseaua si acum am dat al doilea strat ca au mai ramas cateva fasii de vopsea pe ea :D ...
Ce ziceti daca as astupa grilele de la proiectoare?Asta daca nu iau de la un prieten un Passat tot welly dar break :D pt. piese...
Ps. nu va luati de mine ca nu am dat usile jos dar dadusem deja pe plafon si pe capota cu decanol pana sa-mi dau seama ca am uitat de ele :sad:

teo93dinu 04-11-12 12:37

6 Attachment(s)
Se lucreaza cica :lol:
Am curatat-o la "blana" :D si o s-o si chituiesc...

neamtu07 04-11-12 19:04

Vrei sa o modifici?

teo93dinu 04-11-12 20:10

Doar eliminat bandouri :-) si alte jante+low si cam atat...

timitza09 05-11-12 08:14

Tu numesti curatat ''blana'' caroseria aia ?
E plina de vopsea .
Parerea mea este sa mai treci o tura de decanol pe exterior si apoi interiorul curatat perfect . Pana nu termini etapa asta la perfectie nu trece mai departe ca reusesti sa strici o macheta destul de rara si interesanta.

KingDesign 05-11-12 16:13

Off-topic: Timitza, nu e chiar așa de rară macheta aceasta. Machete rare pot fi numite edițiile limitate pānă īn 5-6000 buc, cum ar fi Ford Mustang Cabrio roșu de la Autoart și foarte rare pānă īn ediții limitate pānă la 500 buc cum ar fi Porscheurile mele la scara 1:43. Asta pentru că sunt ediții Worldwide și sunt mii de colecționari īn lume. Macheta de care vorbim īncă se găsește pe piață și īncă se fabrică.

Teo, ar trebui să cureți și interiorul pentru că e posibil cānd aplici vopseaua nouă acesta să se umfle. Am pățit-o eu cu modelul de Audi pe care am modificat. Nu am curățat bine și a trebuit să reiau toată procedura. Poți vedea efectul īn treadul meu cu modificări.

Scuze de Offul lung.

teo93dinu 05-11-12 18:36

In a 2-a , a 3-a si penultima poza este curatata "blana" stai linsitit nu se cunoaste ca a fost vreodata vopsita...:D
Aproape am terminat si clean-ul de facut mai am mici detalii de remediat...sper ca in weekend sa o termin :-)

teo93dinu 11-11-12 13:25

6 Attachment(s)
Poze noi defapt ceva cam vechi acum macheta e finisata mai am mici detalii de pus la punct...
Vopseaua cred ca va fi gri metalizat...
Ps. ce ziceti daca as pune scaune sport? :D

teo93dinu 21-11-12 18:45

Baieti vreau si eu sa-mi cumpar o minifreza electrica pt. body-kit-uri...
Ce-mi recomandati? Vreau sa aiba si ceva accesorii... buget 80-100 lei astept propuneri pe pm sa nu se considere reclama :-)

bmwh548 21-11-12 19:08

Ar trebui sa mai adaugi cam inca pe atat pentru ceva cu multe accesorii si de o firma care sa nu aiba sediul la Cuca Macaii.

Prin Lidl mai au freze cu ceva accesorii la pret mic, dar eu nu m-as risca. Mergi pe ceva "consacrat", costa mai mult, dar merita.

KingDesign 21-11-12 21:05

Mai pune tot pe pe atāt și ia o marcă renumită. Și eu m-am gāndit la varianta ieftină dar nu merită. Poți să urmărești și siteuri de licitații poate cineva vrea să scape de a lui. Eu am prins unul renumit(nu zic modelul să nu fsc reclamă) la nici 120zl.

All times are GMT +2. The time now is 08:44.

- Copyright 2026 4Tuning