![]() |
Re: Intalniri Pitesti...
Cine nu are masina primeste drumul de intors acasa gratuit de la cei care au masina. Vezi ca tu ai tir si e posibil sa iesi in pierdere rau. Pana una-alta da sfoara in tara...sa se stranga mai multi. Poate combini si vecinii de la vl sa iasa ceva marfa.
|
cu vecinii d la valcea n combinam altfel...ori cum ti-am zis io, ori sa n intalnim undeva la mijloc...
:D sa vdm... |
si cine trebuie sa isi schimbe ambreiajul primeste cheta de la ceilalti pt unul nou :P :))
|
Nu ar fi rau.....eu si asa vreau sa schimb discu` :p , dar mai bine putina vorba aici....si mai multa duminica. Macar 10-15 daca ne strangem...tot e un inceput. Ps: sa nu uitati sa aduceti si vrabii.
|
sa n cante p fundal...
|
Daca tu vrei sa iti cante...e treaba ta....eu ma gandeam la un streaptease :)
|
tre ta...io vin singur...ca a mea pleaca la bucuresti...
asa ca io nu ma supar... |
Saptamana asta aceeasi ora acelasi loc? Am auzit eu ceva de un passat de 131 de cai :p
|
Poze ceva de la intalnirea de saptamana trecuta?....
|
nu s-au facut poze ca era vremea nashpa
sapta asta...cred ca in acelasi loc...dar nu stiu cine o sa vina... dar vdm poate ajung si io |
Eu nu o sa vin pana cand nu am carnet!....:lol:
|
t asteptam...:P
|
macar dak facetzi poze vre-o data sa le cenzurati numerele...ar fi mai sigur asa! ;)
|
mai sigur ca ce?
daca se vad numerele c se intampla?? |
copiii....hai adunaaaaaaRea !!!
:P deci...sambata sau duminica asta se desfasoare etapa d vtm la c-lung. in mioveni cred case strang cativa. c ziceti? mergem?? care ar vrea, si care nu??? :P hai...ca mai e putin. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:28. |
- Copyright 2026 4Tuning