![]() |
Mr.Nice: nu conteste cine sunt...
ontopic: tuning-ul este dus la extrem pentru acest tip de masina. cum a mai zis cineva de aici, kit-ul acela poate sa il ceara oricine...iar eu cred k Fitzosu' a vrut o masina cat mai speciala, sa fie observata, lumea sa intoarca capul dupa ea. ieri am vazut un ST220 pe la victoriei...dar daca puneam Mondeo-ul lui Fitzosu' langa, nu il mai observam. se vede k este bine lucrata masina.imi place. bafta... aa, Mr. Nice, sa nu crezi k am ceva cu tine.sper k nu ai interpretat gresit.ai si tu dreptate si slava Domnului, exprimarea-i libera si e bine sa auzim pareri diferite. peace up |
Si eu zic la fel, sunt de acord cu Dl. GIGI! :wave: Pe 3 februarie am inteles ca are loc deschiderea la noul showroom BDT.Sa-mi spui daca vrei sa vii domnul gigi. :wink: Doar si tu ai ford!
|
de intors capu si observat poti sa-ti pui si stickere cu femei goale pe masina, sa vezi ce intoarce lumea capu' si iti observa masina :lol:
|
Ce destepti sunt unii !!!! :yikes:
|
mai e nevoie si de oameni destepti, intr-adevar...
|
Frate respect pt. masina, adica trebuie respectat tot ce faci pt. masina ta chiar daca iese bine sau nu, in acea masina a fost investit suflet, munca daca nu in tunarea ei atunci in banii care au fost dati pt. a fi tunata si nu e frumos sa sariti toti cu tomberon, gunoi etc. Puteati sa spuneti frumos ca arata cam ciudat, cu toate ca asta e parerea voastra, mie imi place priza si spoilerul fata foarte mult, in rest nu prea imi place dar daca omului ii place nu inteleg care e faza, trebuie sa va placa voua neaparat?
Frate daca o faceai pt. lume intrai aici inainte sa te apuci de treaba si incepeai sa spui cum e bine si cum nu, si atunci poate faceai ceva ce placea la toata lumea numai tie nu. Oricat de urata ati spune ca e va da rusine la multi de aici care aveti masini stock si va laudati ca ati tras o frana de mana. Sincer sa spun nu am mai vazut pana acum un Mondeo tunat, si cred ca a fost si greu sa gaseasca ceva care sa arate bine fara sa aiba o sursa de inspiratie pe strazi cum avem majoritatea, ca vez iun spoiler si repede te duci il inspectezi si iti faci si tu unu, si cand crezi ca ai si tu masina unica il vezi pe altu cu una ca a ta, ca de copiatu e in floare. Frate eu ti-am zis ti-ai facut masina cum iti place tie cu banii tai acum nu te mai lua dupa altii sa bagi alti bani doar asa pt. ca nu le place lor. |
man, o sa ma gandesc daca pot veni. imi dorsec foarte mult...o sa mai vb pe private message
|
eu sunt total de acord cu luca ... chiar masjina mea as puteao da ca exemplu ... miam facut-o cum mia placut, spoilere chestii, ca peste 2-3 saptamani sa mai vad inca vreo 3-4 masjini cu spoilere ca ale mele ... super nasoala faza ... clujenii sjtiu ... scuze de offtopic
|
Am observat ca unii sunt cu mine si asta ma bucura foarte mult.:D Chiar daca nu am cine stie ce masina(pentru unii) eu sunt super multumit de ea si chiar am bagat foarte multi bani ca sa schimb look-ul unui ford mondeo, fiind o masina care nu are alura sport.... Eu ,am facut cat am putut, tinand seama ca la noi in Romania nu exista tuning pentru asa ceva....Pana atunci....sa ne auzim cu bine :wink:
|
GigiBecali ce faci ca n-am mai auzit nimik de tine, si tu Zander! :(
|
Daca treci pe la Pit Stop Tuning sigur vom gasi destule articole pentru Mondeo.Stiu ca au aparut si stopuri clare.
|
Si unde e asta? Ca sa stiu sa vin...urgent! :lol:
|
La Perla...intersectia Stefan cel Mare cu Dorobanti...desi cred ca nu prea esti interesat dupa ultimul mesaj.
|
Re:
Quote:
|
La Perla...intersectia Stefan cel Mare cu Dorobanti...desi cred ca nu prea esti interesat dupa ultimul mesaj..... Promit ca maine sunt la voi si poate imi dati nr de telefon sa va sun 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning