![]() |
Re: Alegere Data Pentru Intalnirea Nationala
Cu gazarea,aaa..pardon cazarea a stabilit cineva ceva?:D
Stiu ca in camping Darste sunt destule casute si e si loc de expus masinile,asa ca ar fi super sa ne strangem acolo.Voi ce spuneti?:rolleyes2 |
ne bazam pe cei care cunosc zona !
dar exact cand se stabileste ceva, participanti ... |
din tg-jiu sau din craiova mai vine cineva? :ciggy:
|
mainile sus pt cei din TM sa vedem cati ne aruncam la brasov!!!:D
|
:(( .. GTul meu are o problema cu planetara si nam rovigneta..mai mult cre k ma ia tata cu japca in halkidiki :(( ..tocmai cand miam luat si eu dacie :((
|
deci sa inteleg k data sa ales...... dar undeeeeeeee k muntele este mareeee
|
e loc si pt un nou venit? cu nevasta cu tot bineinteles:D , asta daca e masina gata pana atunci...:x
|
Eu propun ceva.Dat fiind faptul ca nu vor exista fonduri sa se mearga si la mare si la munte (cel putin eu si inca cativa de la DRT) as propune totusi sa mergem la mare pe 20-22 iulie si sa impuscam 2 iepuri o data. Dupa cum stiti exista un eveniment 4t la mare pe 20-22...mare parte din lume merge acolo pe data aceea si sunt sigur ca nu vor fii bani si de munte pe urma...Astept raspunsuri la cele zise
|
neaaaaaaaa nu cred k lumea vrea sa mearga la mare k este foarte cald si mai este si aglomeratie p intoarcere(din proprie experienta)
|
:?: deci.....si prin urmare....:?: intalnirea v-a avea loc in 28-29 IULIE ??Brasov-Darste?
|
28-29 in 21-22 ii raliu la Sibiu
|
28-29 iulie la munte,cine e din buc sa vb sa mergem,sa plecam toti gramada din buc,nu fiecare de capul lui.
|
pana la urma se mai tine ceva ? k am auzit mai multe zvonuri...... daca se tine la munte vin daca la mare nu mai vin k nu prea imni prieste aeru d mare....... este prea cald
|
vad ca nu mai misca nimik pe aici.....DAC-ule ne vdm la mare mai vb ?
|
Nu mai zice nimeni nimica.Vad k si DAC-ul initiatorul nu mai zice nimica.La munte vreau si eu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:14. |
- Copyright 2026 4Tuning