![]() |
dk il cumperi imi dai si mie motoru daaaa?! :lol: :lol: :lol:
|
sau cum spune un mare clasic in viata: MAI BINE LASA!!!!
imediat ai sarit tu sa furi frumusete de motor la o masinuta asa mititica! dar saraca masina ce-o sa zica ma cand vi tu ca sacalu' si-i iei motorul? |
nush ce o sa zica...dar eu o sa ii zic k asta merita dk ma fasait cu turbina ei.... sa isi caute alt motor .... nu imi place sa aud fasait de turbo dkt daka e sub capota mea :twisted: sau a masinii :lol: :lol:
|
lasa lasa ca se rezolva si asta doar ti-am zis!
cred ca 350 vrea asta pe motor si cutie si in banii astia am inteles ca ti-l si pune pe masina... tre' sa vorbesc detaliat cu el dar sa stiu ca te intereseaza... |
am si eu loc in clubul vostru? :lol: sau sunt prea slabutz? :) un mic sfat sau niste poze cu un laguna 1 modificat la exterior daca se poate?plzzzzzz
|
5 Attachment(s)
uite aici niste poze! incearca un search pe google (laguna tuning) si gasesti cate vrei
|
Re:
Quote:
Quote:
|
neh ... mie numi tra turbo ... mie un motor de r19 imi ajunge ...
mah o intrebare ... ia zicetzi voi ce ulei sa folosesc la masjina?? pana akuma am bagat cam aiurea da ultima data am pus 15w 40 mobil1 ... datzimi nishte sugestii pls |
La ulei... cu cat prima cifra e maimica cu atat e mai un iarna (5 folosesc eu)... cu cat a doua cifra e mai mare cu atat e mai bun vara (50 folosesc eu)... eu folosesc elf, dar cele mai bune sunt Mobil 1! Iar daca chiar vrei un ulei bun ia 0w50 Mobil1 (dar e 1 mil si ceva litru)
|
nu intzeleg ... adika cum vara ii cifra a doua si iarna ii prima?? da carei diferentza? si iarna a doua cum tra sa fie sau nu conteaza? si vara prima? daca sjtii explica shi la mine pls :D
|
Prima cifra nu conteaza vara... pentru ca aia e pentru temperaturile scazute iar a doua cifra nu conteaza iarna pt ca e pt temperaturile ridicate... Nu stiu de unde vine fiecare cifra dar iti garantez ca iarna e bun uleiul cu prima cifra mica si vara cu a doua cifra mare... Dar oricum cand un ulei are prima cifra mica automat si a doua e mare... deci nu poate sa fie spre exemplu 0w40... e 0w50... sau nu poate sa fie 15w50... In fine... poti sa intrebi un mecanic ca ala imposibil sa nu stie de la ce vin cifrele...
|
1-Primele care vin in fata lui W reprezinta procentul desintetic,si cu cat cifra e mai mica cu atat e mai mare proportia de ulei sintetic
2-Dupa W, cifrele reprezinta gradul de viscozitate. 3-W e initiala cuvantului winter asta stiu eu de pe la mecanici si de pe la magazinele de auto. daca stie cineva mai bine poate sa ma completeze |
heh ... thanks d info ... io nici atat nu sjtiam ... :P ... las ca de aias aici sa invatz :D ma rog ... sami completez stiintzele :D
|
Tre sa imi iau si eu intr`o luna doua un renault 5.. deci ma bag si eu ;)
|
Ce renault 5? mkI, mkII? ce motorizare? turbo? da-ne niste detalii
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
- Copyright 2026 4Tuning