![]() |
Re: BMW E30 LAT (ex: NXT )
Multumesc jakal si vali spor la treaba si voua! Masina maine intra la pregatit pt vopsit:D
|
Aline, cat te-au ajuns distantierele cu tot cu prezoane?..ai luat doar doua sau bagi si pe fata:?:
Spor cu ursul si sa iasa asa cum iti doresti, de la vopsit. |
Multumesc Bogdan, 310 lei 2 distantiere + 8 prezoane cu tot cu transport. Ii pun doar pe spate ca pe fata am de 5mm.
|
Quote:
|
Alea de 5mm de pe fatza erau de cand am luat masina, de cele pe spate aveam nevoie ca ieseau rotile pe fata mai mult decat pe spate.
|
In ce stadiu mai este ursul Aline?
|
Este la vopsit. Astazi am fost pe la baiatul care il vopseste si pregatea la el.
|
Quote:
spor la treaba si sa ne (re)vedem pe strazi |
Multumesc Crc ne revedem luna asta :D
|
salut.
aprecieri maxime pt ceea ce faci,kiar daca e "carpeala" sau reconditionare,ideea este ca va fi mult mai bine ca inainte. am tinut f. mult la ursul asta.l-am cumparat in urma cu 5-6 ani de la drobeta tr severin(sper sa nu il confund,desi nu cred).cand am vazut-o pe net nu am mai dormit noaptea aceea.am fost direct si am luat-o. era clean-"lasata" si roti cr-uri 16"x9j.nu voi uita niciodata drumul de la drobeta pana in bucuresti cu 25-ul asta amarat pt unii masina avea si optiuni deosebite pt vremea aceea,obc mare pilot,etc..totul functiona perfect,iar masina avea o tinuta de drum extraordinara.asa cum a zis cineva mai sus-printre putinii ursi 25-12v de fabrik. succes in continuare,sa o aduci in starea in care iti doresti. |
cred ca despre asta e vorba, pilotul automat a disparut pe la brasov cred...mai sunt si alti care in loc sa puna pe ea aleg sa vanda ! din cate imi amintesc dupa serie a avut chiar si AC . Iar la mine functiona fara probleme pilotul automat :)))
Succes in continuare ! |
Multumesc baieti, Doamne ajuta sa iasa cum vreau! Pilotul automat inca il are pe masina numai ca imi lipseste maneta...pe care o sa o cumpar de curand... La sistemul de abs am renuntat.
|
Asta cred ca a fost una dintre primele aparitii ale ursului...
https://www.youtube.com/watch?v=dQFwqPreCBw& |
Am vazut filmarea asta pe net de cateva ori bune dar nu mi am dat seama ca el este...
|
1 Attachment(s)
Si o poza de la Bimmerfest 2006:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
- Copyright 2026 4Tuning