![]() |
Re: paint ball
Quote:
URSU e pe val ma pefe |
am uitat sa zic ca o sa joace ursuu FARA OCHELARII.cu voi totzii:)))))))) si ca sa nu zicetzii ca sunt bulangiu il mai bag si pe ninja de butoii:)))))))
|
aaa a anceput sa va fie frica a intrat corcoiu an voi :twisted: :twisted: :twisted:
|
lasati vb...FAPTE!! oriqm dk mergem...mergem pe zi..k seara nam stergatoare!:Psi ma aburesc...
|
da ce masina ai de tuns iarba ... vezi ca a aparut un sistem de stergere a geamurilor e cu manivela ca la tractor :-) :-) :-)
|
glumetzule...sa moara tu!! era vb de castile de la paintball..dooh :))))
|
astazi tot x team`u a cashtigat , un singur lucru pot sa zic , ANDU E CRIMINAL CU SANGE RECE , am una in cap , una in mana , una in cur , una in ceafa si cea mai nasoala in COHONES!!! m-am retras
|
Aia care o ai in cur e tot a lu' Andu ? :)
|
nu nu , cred k gxg`u imi cauta curu :))))
|
Si iar am fost mai buni ... :) parca ziceati ca veniti cu artileria grea ... udne a fost ??? ca si aia grea e la fel de usoara cea de data trecuta :)
DECI .... 2 - 0 Pt. noi :) |
da mah bine...macar la paint ball sa fiti mai buni :P
|
si nu numai la paintball suntem mai buni :)))) culmea si la ralyurii suntemm:))))))))
|
te tzine sa te fac iar ma scobitoare? Cum dreaq te-a lovit ala in bulan pe interior nu stiu dar masina ta arata bine in picatele :D
|
e sexyyyy :))))))) sa vezii ce vanataie am :)))))))
|
pe mine m`au nimerit in ochi :D rdv`u :D si mdn sau andu nu mai stiu cine da. .pe urs l`am ars :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning