![]() |
pai daca-i dita-mai balena,degeaba imi da lambo-ul ei sa-l conduc
ca cu ea in dreapta nici ala nu mai trage |
Nu!! Masina tare poate fi orice masina :P Chiar si cea personala.
|
SINCER !!!!!!!!!
daca in momentul de fatza ash fi singur si mi s-ar ivi sa ma combin cu o tipa care are masina tare si sa si arate cat de cat bine .......raspunsul este DA ! nu-mi vine sa cred ca am postat in aceasta zona ... :P |
sincer
Sincer?????
in momentul de fata nu mi-ar fi de nici un folos masina pt ca nu mai am carnet :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( dupa ce imi recuperez carnetu mai discutam |
Re: sincer
Quote:
si sa stii ca topicul se refera asa,i general,nu neaparat in clipa asta |
Da!Dar totusi cred ca difera de la caz la caz.
Acum m-am combinat cu o tipa c are masina(nu tare,dar e ok)si consider k este un avantaj lukrul asta... |
nu tata, clar nu. fuge de vreo 2 luni dupa mine o stramba cu un x5, si clar nu m-as combina cu ea doar pt masina... ma multumesc cu 3-ul meu :twisted:
|
Pai... cu toate ca am votat da... daca e una vai familia ei si nu are o taina cu viatza.... nu frate, insa daca arata cat de cat acceptabil.. cum sa nu :D
conditie eliminatorie :sa nu fie grasa. :D deh... multi materialisti pe aici :P |
nu va suparati... cei de-ati votat da, nu va oferiti si serviciile contra cost? aveti un tarif pe ora cumva? ( sau voi va mintiti ca numai femeile sunt c#rve ) :twisted: :twisted:
|
bai nene da numai curve masculine pe aici de n-am vazut asa ceva...mai bine puneti mana sa munciti,furati,omorati,vindeti droguri,etc ... :)) si va luati voi masina
|
indianule imi plac ultimele 3 sugestii, asa model dai tu tineretului studios? :lol: :lol:
|
tineret da
studios,nu pai mah aleks,vezi omule si u,baga-te la un suc cu aia k sa ne spui si noua cum mere x5-u' :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
...Stii cum zic majoritatea cand vad o tipa buna la volanul unei masini valabile...'daca ai stii cata p..a' a supt aia sa ajung sa conduca asa masina,de tine se va zice 'daca ai stii cata mu.. a dat ala pt masina aia'... :lol: :lol: :lol: biatch! |
no f#ckin' compromises !!!
:evil: :evil: :twisted: :twisted: o sa-mi iau si eu unul odata si odat si gata :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:40. |
- Copyright 2026 4Tuning