Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Astra G Sport (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/330882-masina-mea-opel-astra-sport.html)

NTZ03 28-08-12 09:26

Re: Maşina mea: Opel Astra G Sport

Jante late si deja s-a schimbat foarte mult in rest arata super!

Antilles 28-08-12 11:37

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5154004)
Yes!!!

Ce ziceti,incape 9j pe spate fara sa umblu la pasaje??

Daca e foarte rigida suspensia e ok, cu conditia sa fie jantele mici, oricum, nu-ti recomand asa de late pentru ca ai pierde din cuplu.

westsideracer 28-08-12 13:23

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 5154290)
Daca e foarte rigida suspensia e ok, cu conditia sa fie jantele mici, oricum, nu-ti recomand asa de late pentru ca ai pierde din cuplu.

Vreau 7.5j pe fata cu 9j pe spate R16

Quote:

Originally Posted by NTZ03 (Post 5154074)
Jante late si deja s-a schimbat foarte mult in rest arata super!

mersi mersi,si a ta e frumoasa foc!

marius3030 29-08-12 05:41

mie cu jante pe 17" 7.5J si ET 25 cu anvelope spate 215/40 imi freca la denivelari sau cand aveam persoane in spate!masina era cam la fel de joasa ca a ta!;)

Antilles 29-08-12 19:58

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 5155209)
mie cu jante pe 17" 7.5J si ET 25 cu anvelope spate 215/40 imi freca la denivelari sau cand aveam persoane in spate!masina era cam la fel de joasa ca a ta!;)

Da, pentru ca ies gumele inafara caroseriei si freaca in interiorul aripilor, in special in partea de jos unde isi schimba unghiul, astfel incat, in momentul in care masina se balanseaza (urca si coboara) atinge, daca era ET mai mare si gume pe 205 era ok. La fel o sa pateasca si el cu jantele pe 16, chiar daca pune balon mic pe 40-45 (35 fiind deja exagerat de mic pt. drumurile noastre si pentru Opel).
9J pe spate o sa arate ciudat fara sa evazezi masina, pe langa faptul ca vor freca la denivelari trebuie sa te pregatesti pentru vopsit aripi spate des (daca o vrei impecabila), si asta nu din cauza frecusurilor ci din cauza jegurilor de pe sosea aruncate pe caroserie de roti.

Sper ca nu te superi ca-ti spun astea, dar eu unu am trecut prin ele deja de ceva vreme, am avut jante 16/17/18, pana n-am evazat a fost aiurea de tot. (btw, sa iei in considerare si pretul gumelor pe noile jante, nu vrei sa platesti pe un set de gume de N ori mai mult decat pe jante)

andi_cimpean 29-08-12 21:03

Ascultă-l pe @Antilles, pentru că din păcate, a schimbat cāteva protecţii de plastic, la aripi. :D

Antilles 29-08-12 21:47

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5156168)
Ascultă-l pe @Antilles, pentru că din păcate, a schimbat cāteva protecţii de plastic, la aripi. :D

Acuma am noi:P setul numarul.....X:))

westsideracer 29-08-12 22:27

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 5156067)
Da, pentru ca ies gumele inafara caroseriei si freaca in interiorul aripilor, in special in partea de jos unde isi schimba unghiul, astfel incat, in momentul in care masina se balanseaza (urca si coboara) atinge, daca era ET mai mare si gume pe 205 era ok. La fel o sa pateasca si el cu jantele pe 16, chiar daca pune balon mic pe 40-45 (35 fiind deja exagerat de mic pt. drumurile noastre si pentru Opel).
9J pe spate o sa arate ciudat fara sa evazezi masina, pe langa faptul ca vor freca la denivelari trebuie sa te pregatesti pentru vopsit aripi spate des (daca o vrei impecabila), si asta nu din cauza frecusurilor ci din cauza jegurilor de pe sosea aruncate pe caroserie de roti.

Sper ca nu te superi ca-ti spun astea, dar eu unu am trecut prin ele deja de ceva vreme, am avut jante 16/17/18, pana n-am evazat a fost aiurea de tot. (btw, sa iei in considerare si pretul gumelor pe noile jante, nu vrei sa platesti pe un set de gume de N ori mai mult decat pe jante)

Nu ma supar,chiar sunt binevenite sfaturile. nu stiu ce sa fac...deocamdata nu gasesc sa vand jantele mele,sau macar sa le dau la schimb si diferenta...

westsideracer 30-08-12 12:34

2 Attachment(s)
Intre timp i'am dezlipit scrisurile de pe portbagaj si am facut stopurile rosu cu alb. 2 poze:D :

andi_cimpean 30-08-12 13:10

Ce metodă ai folosit la stopuri?

I-ar sta bine şi cu nişte autocolant negru mat, lipit pe stālpii de la uşi.

westsideracer 30-08-12 13:25

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5156758)

La stopuri am izolat prima data tot stopul in afara de partea portocalie,2 maini de vopsea rosie pt stopuri si pe urma am izolat partea de la jumatate in jos a stopului si am mai dat o mana peste toata partea de sus,rosie. in curand o sa imi cumpar si vopsea si tot ce trebuie pt vopsirea bandourilor si manerelor in culoarea masinii si o sa le dau si o mana de lac,stopurilor :D

westsideracer 31-08-12 21:44

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5156758)

Nu'mi place cu stalpii negrii...o sa ii pun in viitorul apropiat o folie light black pe fata.cu geamurile 30% colorate din fabrica si cu folie,cred k or sa se vada bine.

bujuKYL 01-09-12 16:05

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5156729)
Intre timp i'am dezlipit scrisurile de pe portbagaj si am facut stopurile rosu cu alb. 2 poze:D :

super ti-au iesit stopurile!:shock:

westsideracer 01-09-12 23:07

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5159153)
super ti-au iesit stopurile!:shock:

Multumesc!

De unde iau si eu niste tampoane d'alea de cauciuc de la pompa servo ? ca ma enerveaza rau...noi costa 70 lei bucata :|

tng 03-09-12 11:29

Tu poti pune jante pe 16 si balon de 40.. de fapt asta cred ca e cea mai buna combinatie janta-anvelopa. Ai spatiu suficient de mare ca sa nu atinga. Si anvelopa sa fie stretch.

Daca mentii dimensiunea de 15 la jante, ca sa fie treaba buna, trebuie sa renunti la baloane dastea mari(sub 50 trebuie sa pui).... si vei face "wheel-gape" ptr ca masina nu e foarte joasa.

Te-ai gandit la vreun model?

All times are GMT +2. The time now is 17:14.

- Copyright 2026 4Tuning