![]() |
Re: Maşina mea: Opel Astra G Sport
Jante late si deja s-a schimbat foarte mult in rest arata super!
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
mie cu jante pe 17" 7.5J si ET 25 cu anvelope spate 215/40 imi freca la denivelari sau cand aveam persoane in spate!masina era cam la fel de joasa ca a ta!;)
|
Quote:
9J pe spate o sa arate ciudat fara sa evazezi masina, pe langa faptul ca vor freca la denivelari trebuie sa te pregatesti pentru vopsit aripi spate des (daca o vrei impecabila), si asta nu din cauza frecusurilor ci din cauza jegurilor de pe sosea aruncate pe caroserie de roti. Sper ca nu te superi ca-ti spun astea, dar eu unu am trecut prin ele deja de ceva vreme, am avut jante 16/17/18, pana n-am evazat a fost aiurea de tot. (btw, sa iei in considerare si pretul gumelor pe noile jante, nu vrei sa platesti pe un set de gume de N ori mai mult decat pe jante) |
Ascultă-l pe @Antilles, pentru că din păcate, a schimbat cāteva protecţii de plastic, la aripi. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Intre timp i'am dezlipit scrisurile de pe portbagaj si am facut stopurile rosu cu alb. 2 poze:D :
|
Ce metodă ai folosit la stopuri?
I-ar sta bine şi cu nişte autocolant negru mat, lipit pe stālpii de la uşi. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De unde iau si eu niste tampoane d'alea de cauciuc de la pompa servo ? ca ma enerveaza rau...noi costa 70 lei bucata :| |
Tu poti pune jante pe 16 si balon de 40.. de fapt asta cred ca e cea mai buna combinatie janta-anvelopa. Ai spatiu suficient de mare ca sa nu atinga. Si anvelopa sa fie stretch.
Daca mentii dimensiunea de 15 la jante, ca sa fie treaba buna, trebuie sa renunti la baloane dastea mari(sub 50 trebuie sa pui).... si vei face "wheel-gape" ptr ca masina nu e foarte joasa. Te-ai gandit la vreun model? |
| All times are GMT +2. The time now is 17:14. |
- Copyright 2026 4Tuning