![]() |
Re: B-45-LCP
Este, este. Si ii si rar ca dracu'. Nici nu mai stiu de cand caut o clapeta de acceleratie de R21 Turbo :( . Asta-i deja motor din categoria 200 de cai, spurcaciune nu alta. Daca zici ca intra in compartimentul motor de Dacie e perfect.
|
2 Attachment(s)
Si au aparut si arcurile de diesel in peisaj, au grosimea 16.1mm fata de 14.7 cele standard. Acuma mai trebuie luate la frecat:sad:
|
1 Attachment(s)
A aparut si carterul cu priza de diesel multumita ajutorului acordat de Puya_BSX.
Cautam f7r sau f7p daca stiti unul de vanzare lasati un pm. |
4 Attachment(s)
Iar astazi inca o piesa din puzzle. f7r
|
Deja banal, chit ca e 2l.
De ce nu ala de pe 21T? Ai fi avut cea mai tare motorizare pusa vreodata pe Dacie. |
Quote:
|
foarte tare sal stapanesti sanatos
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Si cand ai sa ai tu pe Dacia ta motorul de-l am eu pe a mea... Discutam. |
Quote:
|
Atunci de ce te trezesti vorbind? Aud?
|
Quote:
|
Quote:
Sa-l stapanesti sanatos |
Quote:
Fiecare cu criteriile lui. PUTEREA bruta nu e un criteriu pentru mine, nici swap-ul. Pentru khael, care e pregatit de swap, am zis ca aspiratul de 2l e banal pentru ca ala de 21 mi se pare mult mai smecherie, in conditiile-n care fabricantul l-a dus in versiunea "evolution" la o putere... pe care nu ti-o spun ca sa nu te zapacesc. khael, mult succes si cu asta. Daca nu s-a putut, asta e :) |
Bravo , nimic mai mult oricum pe aici toti sunt mari cunoascatori si bogati asa ca tu ramai doar inca un frate de suferinta , sper doar sa ma ajute Dumnezeu sa ne vedem vreodat si daca nu succes meriti , fara nici o gluma !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning