Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Interior Cielo cu vopsea (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/33024-interior-cielo-vopsea.html)

DACIA-Wrc 20-02-07 09:48

Re: Interior Cielo cu vopsea

asa am facut si eu
negru mat cu spray din ala de tobe 800 grade +
si de 3 ani sta pe masina :P

Aaronnel^ 20-02-07 10:02

3 Attachment(s)
k_gula ... am facut ceva la exterior ... jante,folie,un vinyl si lasata mai jos .... nu e cine stie ce ....

o sa mai fac ceva diseara .. iar la interior nu mi`a ieshit nimik

Fast_wheels 20-02-07 10:06

Bravo Aronnel Imi place !!Misto k ai pierdut manerele de la portiere.;)Tot asa ;)

Lao 20-02-07 10:09

Quote:

Originally Posted by k_gula_0 (Post 760080)
Gata fratilor!!!Mi-am vopsit ce vroiam eu :D a iesit superrr!!!!Am facut nergu MAT o sa vin cu niste poze mai spre weekend.:lol: Sa vedeti ce bine a iesit.:D

Hai cu pozele. Amandoi! Ca pana acum, numai vorbe.

Fast_wheels 20-02-07 10:10

V-am spus k o sa pun pozele spre weekend incolo .Da sigur o sa pun.

Aaronnel^ 20-02-07 10:24

Quote:

Originally Posted by k_gula_0 (Post 760117)
Bravo Aronnel Imi place !!Misto k ai pierdut manerele de la portiere.;)Tot asa ;)

CU placere k_gula ...anytime ;)

dj_poznasu 20-02-07 16:16

astept poza k sa iti fac o modificare;):)

DACIA-Wrc 20-02-07 17:13

mai am 2 examene :P 2 azi si ieri sper sa le iau :d...hai ca ma voi chinuii si eu umpic cu interiol deseara
aronel trebuia sa incerci sa folosesti cat mai apropiata culoarea

Fast_wheels 20-02-07 22:36

Da mai myky tie o sa iti dau poze pe mess k am adresa ta.Si avand in vedere k stai langa mine poti chiar u sa faci o poza cand treci pe aci ;)

dj_poznasu 20-02-07 22:47

Cum pot sa imi schimb si io numele??pls spunetimi si mie k nu stiu:oops: .....merci:P

Aaronnel^ 20-02-07 23:06

poi tre sa vb cu un admin ;) RoSonic, Gratzian .. ptr mai multe informatii incearca la Coltul Incepatorului ;)

Lao 21-02-07 06:23

Quote:

Originally Posted by dj_poznasu (Post 761868)
Cum pot sa imi schimb si io numele??pls spunetimi si mie k nu stiu:oops: .....merci:P

Băi băiatule, e primul forum pe care activezi?! Cum pana mea ai reuşit să ajungi tocmai pe topicul ăsta pentru a intreba asta?

INCREDIBIIIL!!

Fast_wheels 21-02-07 08:16

A incercat cineva sa "astupe" manerele de la portiera de pe spate??Mar tenta si pe mine.Da am auzit de pe la cineva ca imi trebuie un sistem sa deschida usa din telecomanda.Eu ma gandeam sa o deschid numai din interior.;) Aaaaa si daca a facut cineva cum a reusit ??Ce a folosit (material de umplere).

Lao 21-02-07 08:28

Mi se pare o tampenie chestia asta. Scuze, dar astea sunt gusturile mele. Pare masina in 2 usi sau care e efectul urmarit?

Fast_wheels 21-02-07 08:32

Mie chiar mi-sa parut o idee buna,ai vazut cum e la alfa romeo (momentan nu mai stiu ce tip) fara maner si vine super.Am mai vazut metoda aplicata pe cielo si a iesit super.Da cum ai spus-o si tu "Gusturile nu se discuta";)

All times are GMT +2. The time now is 14:39.

- Copyright 2026 4Tuning