![]() |
Re: Un Cielo ce trebuie comentat!!
2 Attachment(s)
nu am avut cu , ce sa inregistrez sunetul la o calitate buna....si am folosit camera...recomandarea mea este sa tineti ochii inchisi si sa ascultati :D
P.S. stiu ca imi bat tachetii :D |
ca la mine :P de altfel :P
|
da daca`i accelerat de ce`ai pus frana?
sau de ce ai accelerat daca urma dupa 100 de metrii sa pui frana? telefonu`ti era la gat? |
am pus frana pt ca era un mare santz acolo...si deja e rupta directia in 2... si cu telefonu'??? nu prea am inteles :D
|
ai filmat de pe telefon?
iti era atarnat la gat? ca asa se misca imaginea ca tot ametit cand m`am uiotat |
Filtru se aude tot asa si la mine...:P cu tubulatura de cauciuc
|
acuma ma chinui sa mi`o fac tubulatura din aluminiu :P o sa va zic daca suna altfel fata de cauciuc :P
|
am filmat cu o camera...dar : incearca sa conduci si sa filmezi in acelasi timp...sa vezi ce interesant e...mai ales cand bagi piciorul in ea...deh...sa se auda filtrul :D
|
aia`i drept
|
Gata am rezolvat si cu blitzurile.....am cumparat nishte proiectoare rotunde si mici si le-am bagat in ele.Se vad super!! sa fac o filmare si sa o pun aici.
|
Aaaaa problema este cu politzia daca te-a prins cu astea ala esti....hy cu folia mai trece cate odata cu vederea dar cu astea......le folosesc si eu numai cand stau p loc la un showoff ceva.
|
Uitati si filmarea cu blitzurile.....:D.Scuzati partzile mai nasoale dar cameramanul avea chef de mistouri.Si ultima mea achizitie ...cotiera :D.
|
unde-i filmarea?
|
Mai frate...pur si simplu nu vrea sa imi incarce filamarile....o sa mai incerc si maine daca nu le bag in arhiva.Pace
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning