![]() |
Re: Faruri cu lupa
Asta daca jumatate din cei de pe lista de acolo nu s-au trecut si pe lista de aici...
|
cam cat costa farurile aste pe lupa baieti
va rog sami spuneti si mie multiumesc |
Mai era o lista facuta... eram mai multi, dar in nici un caz mai multi de 20. Probabil ca vor cumpara cam jumatate din cei de pe lista :rolleyes2
|
eu zic ca in bulgaria nu au cum sa fie 270 de euro a fost cineva acolo si a vazut pretul concret eu cred ca sunt 270 de leva adica 135 euro si daca e asa eu consider ca e un pret bun eu o sa ma duc prin aprilie in bulgaria si daca gasesc va spun la ce pret sunt si alte detali dar tind sa cred ca sunt 270 leva adica 235 euro
|
Quote:
|
eu zic ca tiolik la 16 ani nu poate fi mai hotarat de atat :d
|
o leva ii Leva bulgărească BGN 1,8673
270leva =504.171ron. |
aham deci kam 140 euro:)ar merge ;)
|
Am gasit ceva superb de calibra..sper ca cu mici ajustari la aripi sa le pot monta..arata superrr :D
p.s maine aflu daca merg :shock: |
Quote:
|
adica ce vrei sa zici prin asta ca nu inteleg si pardon de greseala 135 de euro asa cred eu
|
mai pe mine mati uitat am post mai dmeult si eu vreau si dau si avans daca trebe :) daca da buzz si mie sa vad cum este cu farurile astea
|
Quote:
p.s. ce se mai aude cu lista aia :?: |
il ambitionez pe cel care zice ca aduce faruri din BG cu 135 euro, a fost un prieten de curand si le-a vazut cu 270Euro si te mai costa si transportul pina acolo , deci abia astept sa le vad la un curajos.
ma bag si eu la voi in lista daca ma primiti, cel care reuseste sa le aduca primul sa fie intr-un ceas bun. poate careva sa actualizeze lista pt a se vedea unde am ajuns ? |
la maxim 20 oameni... din care daca cumpara 15 e sarbatoare :lol:
topser se mai lauda cu adusul lor... la un magazin din Cta. acum... de la discutii cu fabrica si pana la ceva "palpabil" e cale lunga (cam din China pana in Romania :lol:) serban, tu... nimic? |
| All times are GMT +2. The time now is 22:15. |
- Copyright 2026 4Tuning