Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   P o C ket R ocket Polo 6n vs. masini pana in 200 cp - martie Buzau (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/32957-ket-ocket-polo-6n-vs-masini-pana-200-cp-martie-buzau.html)

scorpio GL 20-02-07 08:29

Re: P o C ket R ocket Polo 6n vs. masini pana in 200 cp - martie Buzau

deja devine interesant :))

Achim 20-02-07 09:17

hmmm... eu urmaresc aici... scrutez concurenta :p

mpa 20-02-07 13:34

Quote:

Originally Posted by B06DSC (Post 759790)
Tot nu vrei sa le spui la baieti cum te-a umilit un kadett gsi alb...?

Hai ca devine interesant! Nu te cunosc si cu siguranta nu cred ca ma cunosti.
Nu vorbesti de un Kadett Gsi alb ci vorbesti de acel kadett gsi alb. Sa iti reamintesc cativa factori. Abia scosesem masina nu aveam cauciucuri si ambreiaj chestii pe care leam precizat de la bun inceput. Ca atare nu aveam plecare de pe loc, ca atare am avut de pierdut. Tin sa iti aduc aminte daca ai fost acolo ca au fost mai multe curse si rezultatul a fost de fiecare data altul.
Nu inteleg ce te bagi in seama. Cred ca proprietarul era cel mai indicat si il invit aici daca are alta parere si altceva de zis. Vorbim totusi de un 2000 16v perfect reglat (fara modificari zice el) pe o masina cu o greutate destul de mica si golita. In conditiile in care eu aveam suficiente la interior.

Am impresia ca multi de aici nu inteleg ce inseamna curse si nu se dau decat cu Loganuri de la Stop daca in necunostinta de cauza pot spune doar "umilit". Macar sa fi avut dreptate. Dar nu ai.
Din fericire mai sunt unii dintre noi care o fac din pasiune si pentru distractie ca un sport ce iti ofera acel sentiment de care ai nevoie.

Uite inca un motiv in plus prin care sa refuz orice cursa fara niste martori credibili. Povesti din astea nemuritoare cu zane si alte chesti. Maine poimaine aud ca mam dat cu un Tico si mia dat doua tiruri distanta da asta doar fiindca avea el butelie de NOS.

Iti zic eu la cea mai buna cursa facuta aveam jumate de masina in fata kadettului asta in conditile in care masina era praf si prost reglata. In cea mai proasta eram in spatele lui asta fiindca am folosit o suprafata acoperita cu praf. Stii tu altceva? Daca stii te rog sa ne impartasesti si noua.
Aducetimi si mie acum un Porsche prost reglat, cu cauciucurile pe pana si bara fata pe jos si capota sa nu se inchida si eu zic ca il fac.

Numai bine si succes la cometari gratuite si rautacioase.

mpa 20-02-07 13:36

Quote:

Originally Posted by RoadRunner (Post 759676)
...calare pe maturi :D

Polo Gti cu TSW???

B06DSC 20-02-07 17:43

Problema ta esti tu, nu masina ta, ai facut 3 curse in viata ta si deja suferi ca esti mare cursant...

mpa 20-02-07 17:48

Quote:

Originally Posted by B06DSC (Post 761036)
Problema ta esti tu, nu masina ta, ai facut 3 curse in viata ta si deja suferi ca esti mare cursant...

Multumesc ca iti impartasesti frustrarile cu noi. Asta e frumos la un forum. Fiecare are dreptul la parerea lui. Asta e parerea ta si o respect. Nu am de ce sa ma justific in fata ta.
Banuiesc ca nu o sa te abtii, asa ca continua spune ce vrei, oricat de personal sau irelevant ar fi. Am facut acest topic pentru PROVOCARI in linie dreapta pe 400 de m. Daca ai altfel de provocari imi dai un mesaj si daca e in puterea mea rezolvam.

Numai bine.

vlad_9791 20-02-07 22:35

te dai cu o Mazda 3 chiar daca are mai mult?

blazeyblaze 20-02-07 22:58

o apreciere....te rog nu mai umple forumul cu explicatii ca s-a intamplat asa si pe dincolo....ai fost provocat ....ai pierdut....aia e(asta din moment ce sustii ca ai facut threadul pentru PROVOCARI nu explicatii inutile da?)

vlad_9791 20-02-07 23:08

aici evorba de provocari nu de critici deci te rog frumos lasa-l sa-mi raspunda

scorpio GL 20-02-07 23:09

din pacate putini stiu sa piarda. daca nu e in regula masina de ce lansezi provocari?

blazeyblaze 21-02-07 00:10

vlad_9791.....cred ca sunt in masura sa decid singur ce am de facut aici nu sa primesc indicatii
destul cu offtopicul

mpa 21-02-07 08:19

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 762055)
vlad_9791.....cred ca sunt in masura sa decid singur ce am de facut aici nu sa primesc indicatii
destul cu offtopicul

Cred ca iti depasesti din nou abilitatile. Atributiile ti leai depasit de mult. Topicul e de Provocari. Ai de lansat o provocare bine. Singurul cu adevarat offtopic si cu 2 posturi pana acuma ai fost tu. Numai bine.

Quote:

Originally Posted by vlad_9791 (Post 761823)
te dai cu o Mazda 3 chiar daca are mai mult?

Daca spui o greutate si o motorizare pot sa iti raspund la intrebare. De asemenea daca ai putea explicita si tractiunea ar fi optim. Mersi.

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 761928)
din pacate putini stiu sa piarda. daca nu e in regula masina de ce lansezi provocari?

Din pacate putini au rabdare sa citeasca si atunci cand iti pierzi timpul sa le explici cat mai frumos. Cursa a fost mai demult. Masina a mai suferit modificari si sufera in continuare.
Daca vorbesti in numele lui UGA continuam discutia. Daca nu, nu mai am ce comenta.

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 762286)
Daca vorbesti in numele lui UGA continuam discutia. Daca nu, nu mai am ce comenta.

Da vroiam sa zic BAN nu am dormit si sunt obosit. Scuzele mele.

scorpio GL 21-02-07 09:50

nu am nici o legatura cu persoana respectiva, era o parere personala.apreciez oamenii care dau dovada de fair play, se pare ca nu te numeri printre ei,dar oricum nu ar trebui sa te intereseze parerea mea.

mpa 21-02-07 10:01

Daca era o parere personala te rog sa iti faci bine temele inainte.

blazeyblaze 21-02-07 17:11

bai pustiule....uite cum sta treaba.....la urmatoarea intepatura te frec direct fara sa dau vreo explicatie de data asta
abilitatile se cultiva incultule nu se depasesc
iar eu ti-am atras atentia TOCMAI pentru ca ai fost offtopic

All times are GMT +2. The time now is 08:23.

- Copyright 2026 4Tuning