![]() |
Re: Statiunea STRAJA !!!
se poate urca cu masina dar cu lanturi urca orice masina dar trebuie sofer bun;)vreau si io sa aflu dak s-a asfaltat drumul,stiu k incepusera dar nu stiu dak e gata,sau in ce stadiu este,dak e asfaltat cu prima ocazie imi iau prietena si vin o zi la straja si dupa anul nou vin o saptamana pt k at pot pleca de la sevici,dak mai vine cineva in perioada aia tinem legatura si bem o bere.ast raspuns.respect
|
Intrebare : sa zicem ca am un Megane Sedan 1.5 dCi cu roti de iarna.. Urc au ba pana sus la Straja in conditii bune?
|
In primul rand!... DA se poate urca,oricum mi s-au aprobat cereriile din martie,amumblat luni intregi cu acte si smnaturi si in sfarsit am primit raspunsul ce se va asfalta!Lucrariile au incetat pentru ca drumul a fost terminat este asfaltat pana sus,si acum se liciteaza cnu niste firme.. parca sunt 4 firme..pentru dezapezire iarna asta .. si o sa se poata urca cu orice masina!
|
Raspunsul meu este mai sus!Si o noua info. de anul viitor sa-r putea sa primim fonduri pentru telecabine sa nu mai fie telescaunul ala de cacao.!
|
Quote:
|
si eu multumesc pentru raspuns :)
|
In Straja momentan este OK.. acum 1 saptamana a nins in Straja,dar s-a topit!Aspteptam ninsoriile.. eu acum 2 saptamani mi-am luat alta placa si vreau sa o incerc cat mai repede!
INFO: Telescaunul este functional conform programului: zilnic 8:00 - 16:00 (cu min. 10 persoane platitoare) TARIFE TELESCAUN dus - intors - 10,00 lei; dus sau intors - 6,00 lei. ATENTIE!Deja se ocupa locuriile in cabane pentru sarbatori,dar si pentru revelion! 2 OFERTE DE LA MINE: 1.Cabana CAPRISOARA de ** stele:CAMERE :11,Locuri de cazare :52,Telefon: INFO PE PM.!,E-mail: INFO PE PM.! 2.Cabana Montana de *** stele:CAMERE :25,Locuri de cazare :88,Telefon:INFO PE PM.!,E-mail:INFO PE PM.! Nu am primit acordul proprietariilor de Cabane sa public aici numerele de telefon/E-mailul.:!: |
Quote:
|
Quote:
|
cam ce preturi sunt de rev?
asa de prin 29 pana prin 3 as vrea sa stau eu cu pretena. am zis ca anu asta daca am bani vreau sa ma duc la munte sa vad zapada, ca in ultimi 3 ani de zile numa zapada n`am vazut iarna. daca nu stau acasa ca batranii si ma uit la tv`u si pe la 2 ma pun sa dorm. |
5 Attachment(s)
Salut,va anunt ca.. in Straja acum este zapada...,dar nu pentru a putea practrica vre-un sport,INCA.!Din date clare grosimea zapezii este de 10 centimetrii!
DACIA-Wrc.. ai PM criss_cars de asemenea |
Quote:
|
MauS-ai PM cu detaliile de cazare!
Tarife teleschi: 2 si 3 lei. |
Ce e cu secretele astea? Baga aici detalii ca sa stie toata lumea, ca pare foarte frumos. :lol: Adica despre cazare, revelion, Craciun, tot ce poti sa spui. Multumim.
|
Hondarul>?bine spui,le-am trimis un e-mail sa imi confirme publicitatea lor pe site-ul 4tuning,dar nu am primit nicio confirmare,am sunat la ambele cabane,am vorbit cu "administratorii"sa am primt acordul!acum urmeaza detaliile:
1.Cabana Caprioara ** Camere: 11 Locuri de cazare: 52 Telefon: 0254.560.662, 0254.541.020, 0722.780.615 E-mail: [email protected] 2.Cabana Montana *** Camere: 25 Locuri de cazare: 88 Telefon: 0254.560.662, 0254.541.020, 0722.780.615 E-mail: [email protected] SFAT:Daca vreti sa va petreceti revelionul,craciunul aici facetiva rezervari din timp pentru ca se ocupa repede!In seara de craciun puteti vizita bisericuta din statiune! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:47. |
- Copyright 2026 4Tuning