![]() |
Re: E30 325 24v RED DEVIL
Quote:
|
11 Attachment(s)
Astazi am fost cu ea sa-i modific toate prinderile si mafarile la evacuare,avea cam multe bube evacuarea,in primul rand pufaia pe colo colo,la imbinari acum o prindeai si peste zece min sarea iar,suportii erau sudati aiurea si toata evacuarea statea stramba si o taram pe jos,am inlocuit o bucata de teava cu una noua de inox...in fine oamenii mi-au facut treaba buna,acum tot traseul sta paralel cu podeaua nu cu burta cum era inainte,ce mi-au inlocuit si ce mi-au sudat a fost ceas,finala nu-mi mai sta proptita in bara,etc...
Apoi mi-am dat iar scaunele jos sa curat putin pe sub ele ca era cam multe mizerie si aia la spalatorie nu au putut aspira,asa ca le-am scos le-am curatat bine si mi-am pus centurile in 4 puncte,mi-am luat releele corecte si originale in panoul de sigurante ca erau unele care nu faceau treaba corect si era sa iau si foc,de aceea consuma si bateria pt ca ABS-ul statea pe curent continuu non-stop si etc,clacsonul s-a remediat,in fine...mi-am cam terminat partea mecanica-electrica,acum daca e sa incep sa mai lucrez la cea optica exterioara...sa vedem ce avem de facut si acolo.Ii multumesc si lui Bogdan (DARKSIDE 89) pt ajutor,m-a mai ajutat cu una cu alta,prietenii la nevoie se ajuta... |
Nu ai pentru ce Cosmine,oricand,a fost o placere,!!!!!!!!!!!!!!
Prietenii la nevoie se ajuta!!! P.S. Cum sa nu-l ajut eu pe tata Preparat?:D:D:D:D |
Quote:
|
Motorul cum e ? Fuge ?
|
Quote:
|
Salut, pentru tipul asta de centura a trebui sa modifici ceva la scaun pt. a le prinde, poti face poze in detaliu la prinderi(asta daca nu-i deranjul prea mare), perechea centurii pe care ai instalat-o o ai, o vinzi? Merci :)
|
Quote:
|
Sar-na boierule, deja am vizualizat cum vine treaba, nu degeaba sunt inginer :)
Eu ma gandeam sa imi cumpar scaun dedicat sportului cu masina(autoslalom, indemanare), stii cumva daca pt. scaunele pe care le avem este suficienta doar centura? https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1340126784 |
Quote:
|
4 Attachment(s)
8):rolleyes28):rolleyes2
|
6 Attachment(s)
Astazi i-am mai cumparat una alta,maine trebuie sa-mi vina si termostatul nou ca masina nu are asa ceva pe ea,antigelu,si carbunele de la claxon.
I-am inlocuit pompa de benzina,am mai gasit un fir care mai facea fitze pe la motor,maine ii schimb si senzoru de la axele cu came,i-am montat si in dr centura care lipsea,in fine,in mare parte am cam terminat tot,as vrea sa-i adaptez o volanta simpla de 6,3kg,sa vedem ce si cum,ce mai trebuie cumparat si bla bla,cu ea mai scad din kg in plus pe care le are masina,am mai gasit azi o bieleta antirului care era desfacuta la propriu.Am pus o poza si cu maestru Dany...ms man pt ajutor. |
ai rezolvat cu pompa de benzina? s-a mai imbunatatit situatia?
|
Quote:
|
Un urs cu adevarat frumos. Am urmarit si eu ceva timp masina.
Astept cu nerabdare sa vad cum va arata la final :D. Spor la treaba!!! P.S. Si eu sunt din Brasov... In ce zona se poate vedea? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning