![]() |
Re: Un BMW e34 525 TDS
Asta insemna ca,pe viitor sa ai grija,baile de ulei la 2.5 sunt foarte sensibile am avut dea face la un e36 325 .Bafta cosmine
|
bine ca am scapat de tine din sectiunea dacia. S-o stapanesti sanatos si sa nu-ti mai iei dacia niciodata.
|
Quote:
Astazi TDS`ul a prins din nou viata, dupa 2 saptamani de stat pe dreapta, fara ulei, baie, suporti motor, roti, etc. Astazi a venit vremea sa revina la viata 8):lol: Lista incepe si se termina asa: -Baie ulei -Suporti motor(hidraulici cica :)) ) -Bascula stg fata(Merci BMW-SEX) -Ulei Castrol 5w40+Filtru Cam putinel, stiu, dar se fac pe parcurs, am mai colindat putin dezmembrarile, si mi-am luat: -4 fete de usi -2 seturi de ceasuri, dintre care unul de la Alex Maniacu, caruia ii multumesc. -Presuri originale -Amortizoare capota -Arcuri spate(Multumesc din nou Alex) Urmeaza sa revin cu poze. |
13 Attachment(s)
Am revenit si cu pozele.
Ce spuneti, e ok garda masinii cu arcurile stock ? Mie mi se pare ca e putin lasata de spate, sau am vreo pata neagra pe creier ?:lol: |
Asa stau ele putin lasate de spate de fabrica, eu am taiat o spira din arcul de pe fata si vine perfect la nivel, merge fara probleme, arcul nu este conic si se aseaza perfet in "oala" daca tai fix o spira.
|
3 Attachment(s)
Quote:
Astazi, am mai rezolvat o problema, schimbat parbriz fata, cu unul nou nout :D Am mai scapat de o grija :rolleyes2 Miercuri, ultima oprire dimineata in zori, Bulgaria- Ruse ! Si cateva poze. |
13 Attachment(s)
Vad ca nu prea mai posteaza nimeni.. Atunci sa postez eu.
Astea sunt ultimele poze cu ea pe numere rosii, Maine( 03-10-2012) TDS-ul v-a trece granita in Bulgaria, mai exact Ruse, ea arata STOCK in momentul de fata 8) Am facut poze peste tot ca nu am pus nici cu interiorul .. Mai este de precizat ca am montat plafoniere de "facelift" sa zicem, cu lumina pentru citit la sofer/pasager si in spate.. E ceva de genul "Plug and Play" Mai putin pe fata, unde trebuie legate firele.. Asa arata acum TDS`ul :D |
arată foarte bine, dar cere jante și o idee mai jos!
baftă în continuare cu ea! |
Tis - daca ar pune niste arcuri de 535 s-ar lasa mai jos ar avea o tinuta de drum foarte frumoasa decizia e a lui:)
|
13 Attachment(s)
Quote:
Quote:
TDS`ul, proaspat intrat in Romania cu identitate noua, astazi 03-10-2012 A primit inmatriculare pe Bulgaria, cu toate actele in regula, proprietar in acte, durata? O zi... Am mai facut si ceva poze.. Spre surprinderea mea masina a atras multe priviri, bulgari, romani, etc, care pareau foarte atrasi de masina. Multumesc Ionutzmi, foarte de incredere, si foarte rapid. |
1 Attachment(s)
Cam asa arata un E34 525 tds cu arcuri de 3.5 .
|
sa-l stapanesti sanatos si fara incidente !
|
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am revenit cu noutati, am mai strans niste banuti, si am cumparat niste proiectoare si niste bandouri.
Multumesc Cosmin_Jur ! |
Fain, ai numere, super. Bafta in contunuare cu masina, arata foarte bine.:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:28. |
- Copyright 2026 4Tuning