Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Noi il sustinem pe EvlSant0s pentru a castiga noul Peugeot 208! Sustine-l si tu! (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/326963-sustinem-evlsant0s-castiga-noul-peugeot-208-sustine.html)

Fly16 11-07-12 16:25

Re: Noi il sustinem pe EvlSant0s pentru a castiga noul Peugeot 208! Sustine-l si tu!

Bafta multa Santos!

ZoliaT 11-07-12 16:33

Re: Noi il sustinem pe EvlSant0s pentru a castiga noul Peugeot 208! Sustine-l si tu!

UPDATE: Surprize la fata locului

* Se pun la bataie 10 tricouri 4Tuning editie limitata

* Stickere 4Tuning pentru doritori in limita stocului

* Sustinatorii EvlSant0s vor primi cate o doza de Monster rece

* Veti putea admira/poza in premiera nationala NOUA TOYOTA GT86. Cativa norocosi vor fi si plimbati cu aceasta masina deosebita.

* Masini tunate prezente sa il sustina pe EvlSant0s

chyryCRY 11-07-12 16:40

Felicitari anticipate,stim ca ai sa reusesti si pe bune dreptate chiar meriti ! toate cele bune vom fi acolo ca sa te sustinem !

KrYpToN 11-07-12 17:17

Wow deabia astept :D

CT-96-GML 11-07-12 17:26

Nu te cunosc,dar am urmarit cateva "lucruri interesante",ce mi-au captat atentia. MULTA BAFTA ! si sa le "sufli" masina:lol:.Stima

ionutpuff 11-07-12 17:35

Hai Sant0s , sa le iei masina ! Daca nu TU , atunci CINE ? Bafta !

EvLSant0S 11-07-12 17:43

Mersi frumos fratilor pentru tot suportul !!

Mai e putin !

Abia astept :D

upstonik 11-07-12 17:53

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 5097753)
Stii ce se intampla, ma chinui din rasputeri sa fiu bun cu toata lumea...

La etape, merg... strang maxim din uci sa stau acolo, ma intorc acasa cu 2-3 milioane datorie...

Insa daca vine cineva la mine si-mi zice...

ma plimbi si pe mine ? dar chiar n-am bani ....

ii zic da frate, haide urca in masina...

ne plimbam alea alea, pe benzina mea, pe caucioacele mele...

tac din gura, nu fac pe boschetaru ...

:)
cu poze/filme... ajut pe cine pot cum pot...

nu inteleg de ce ai vota nu la asa ceva...

am invatat sa nu ma mai impiedic de 5 voturi nu, ci sa ma bucur de cele pozitive...

inainte faceam prostia asta, ma oftica daca urcam un film pe net si dadeau 3 dislike, chit ca erau 100 de like-uri la el, eu ma focusam pe cei 3 care au dat dislike.

ce crezi ? n-o sa poti niciodata sa multumesti pe toata lumea, nici nu incerc.

felicitari tie pentru al 6-lea vot negativ, esti tare rau ;)

Respect, esti un om de nota 10, fratele meu poate confirma asta, da lai dat gratis, pe caucioacele tale :)

Eu nu pot onora cu prezenta, dar am votat E30. Succes si blanitza cu 208'le.

valva1986 11-07-12 17:55

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 5097802)
oricine poate sa faca rau ...

sa faci un bine e mai greu :)

bafta o sa ajung si eu acolo sper sa castigi

Marius_mym89 11-07-12 17:57

Bafta EvlSant0s !
Te-am sustinut cu SMS-ul, din pacate la poll am votat NU din greseala:oops::lol:.
Oricum SMS-ul te ajuta mai mult decat un vot la poll, deci sunt scuzat :D ! (zic eu)

EvLSant0S 11-07-12 17:58

Quote:

Originally Posted by valva1986 (Post 5099047)
bafta o sa ajung si eu acolo sper sa castigi

ne vedem acolo :D
Quote:

Originally Posted by upstonik (Post 5099044)
Respect, esti un om de nota 10, fratele meu poate confirma asta, da lai dat gratis, pe caucioacele tale :)

Eu nu pot onora cu prezenta, dar am votat E30. Succes si blanitza cu 208'le.

nu vroiam s-o dau ca un repros, ca-mi face placere...

da nu inteleg, cand incerci sa o arzi okay cu toata lumea...
vin unii ...

si o ard asa cu tine :)
in fine, chiar nu conteaza :D

facem brigada mare maine acolo, o spun statisticile :D:shock:

EvLSant0S 11-07-12 17:58

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 5099055)
Bafta EvlSant0s !
Te-am sustinut cu SMS-ul, din pacate la poll am votat NU din greseala:oops::lol:.
Oricum SMS-ul te ajuta mai mult decat un vot la poll, deci sunt scuzat :D ! (zic eu)

mersi pentru sms man !

BR96FLR 11-07-12 18:08

Ne poti spune ce ai de gand cu masina daca o vei castiga(sigur o vei castiga) ??
O vinzi si bagi bani in urs?
O pastrezi ca masina de oras?

Dennis_TL 11-07-12 18:24

Santos succes...sunt din Tulcea ca altfel veneam maine sa te sustin. Macar am putut sa trimit 2 sms uri saptamana trecuta sa votez ursuletul.

calibrazor 11-07-12 18:49

Daca era in weekend veneam sigur. pacat ca e joi. Oricum felicitari anticipate. Meriti.

All times are GMT +2. The time now is 00:42.

- Copyright 2026 4Tuning