![]() |
Re: ce ar trebui sa modificam ??
Criss vezi ce fac barii aia in plus....daca nu ai strans chiuloasa ca la dusmani...si-a dat demisia:)
|
1 Attachment(s)
Quote:
O fi vazut poza asta, si a avut de unde sa se inspire. :evil: |
pai fiecare cu ce ii place , dar pacat ca nu mai gasesc o poza , peste tot, caroserie, oglinzi, toba, genti, tot inclusiv in interior pe scaune, bord, tavan mocheta, schimbator, volan, pana si ultimu cm patrat care se vedea avea lipite actibilde din alea ca din gumele de mestecat ieftine, dar vb de de mii de actibilde probabil, si asta doar ca o paranteza , scuze ca vam facut doar curiosi si nu am poza cu masina actibild,
dar eu sunt curios cam ce a pus lumea pe masina si dupa aceea a regretat sau dorea altceva, inclusiv regrete intre firmele optate la diversele accesorii |
5 Attachment(s)
Am eu ceva asemanator :-P
|
se pun si astea, cu siguanta se diferentiaza de restul ca daca nar fi asa nu lar mai cunoaste toti de pe forum :)
|
ma abat acum un pic de la subiect
Nu stiu daca ati vazut a aparut in oras o broscuta albastra reconditionata in totalitate Nu sunt un fan foarte mare pt broscari dar ce a facut acel om cu masinuta aceea este incredibil, masina arata mai mult decat impecabil, nota 10 cu * !!! |
Quote:
|
e pe alb acuma , dar daca mai raman la ochisori dupa ce termin masina voi lua ccfl fara discutie
|
1 Attachment(s)
inca o vechitura :D
...bai frate l-am vz pe chelu' cu tico ,daca nu ma insel si-a pus neoane pe plafon(pe exterior) asa ca un fel de portbagaj luminos ...cool:shock: |
1 Attachment(s)
lam vazut si eu astazi, deci omul acela este dea dreptul fantastic, nu puteam sa cred ca e cineva capabil sa faca asa ceva si totusi ..
frumoasa vechitura... pt mine masinile astea vechi au ceva mai aparte, imi plac foarte mult cum se pot modifica, mai mult decat japonezele stil nfs sau europenele specifice cu tuning foarte subtil |
frumoase astea vechi, cult tuning :)
|
a auzit careva de LOG Tuning din timisoara? asta e site-ul lor http://www.jom.ro/index.php se pare ca is parteneri JOM ... vreau sa`mi comand ceva si vreau sa stiu daca sunt baieti seriosi :P
|
eu am auzit de ei, si am vazut prin poze ceva masini de a lor, acum mai multe...
|
abstrakt, pai fa comanda la ei. Spunele ca nu dai nici un avans ca nu ai vreme sa astepti. Si vezi ce iti zic :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:57. |
- Copyright 2026 4Tuning