![]() |
Re: Ce Alegetzi Voi : Cielo Sau Logan (daca Mai E Topicu Asta O Data Imi Cer Scuze,)
Da vad ca acolo se poarta hatchback-urile...
|
Re: Ce Alegetzi Voi : Cielo Sau Logan (daca Mai E Topicu Asta O Data Imi Cer Scuze,)
si te deranjeaza? :d
|
De ce sa ma deranjeze?! A foar doar o remarca...:rolleyes2
|
Re: Bey Ce Alegetzi Voi : Cielo Sau Logan (daca Mai E Topicu Asta O Data Imi Cer Scuz
Quote:
structura de rigidizare a habitaclului e foarte slaba.....la crash teste rezultatul a fost.......sofer mort. si acest lucru e foarte important in alegerea unei masini....uitati-va cate victime fac sosele noastre loganul de bine de rau a obtinut acelasi punctaj cu Passat 98 sau golf 4 2001 si asta spune multe.... |
Dar tu ce crezi mey, astia de la Daewoo au aruncat o caroserie noua pe vechiul sasiu si gata, le-a iesit noul Cielo?! Hai sa fim seriosi! O fi facut ei faza asta cu Opel cand au scos prima data Cielo dar acum cred ca vor sa faca mai mult decat o masina veche cu un face-lift.
|
nu stau sa comentez prea mult aceasta discutie insa te asigur ca Cielo e o masina rezistenta (intre anumite limite), zilele trecute am vazut masini cu 5 stele la crashtest si pasagerii ..... cu toate metodele de siguranta, am vazut maretul logan mulat frontal pe un stalp si airbagurile nu au sarit si tot asa, totul se rezuma la soarta si la intelegerea conducatorului auto de a respecta masina si conditiile de trafic. drum liber
|
Re: Bey Ce Alegetzi Voi : Cielo Sau Logan (daca Mai E Topicu Asta O Data Imi Cer Scuz
Quote:
|
300zxtt esti fan dacia logan sau de ce tot dai exemplu besina aia de cutie facuta din topor?
crezi ca`i mai bun ca daewoo? culmea daewoo in 10 ani o scos 20 de modele, dacia maxim 3 din care defapt doar 2 solenza si logan ca supernova era proiect din 92. |
Quote:
|
Mai baieti ,nu are rost sa va certati discutiile Logan vs Cielo au creat controverse si offtopic la greu si pe alte forumuri (vezi daewooclub si daciaclub) nu are rost ,nici una din masini nu este perfecta si nici nu are cum la cati bani costa !
|
Quote:
|
nu ma cert cu nimeni
:poke: :peace:...dar cand ii vad,cat poate sa laude loganu....zici k e vreun passat la bani de logan,normal ca li-se pare cool de la dacia 1310,la logan e diferenta dar sa dai 7400-7500 de euro pe ea......ce masina iti iei la mana a2a la bani aia,nu zic k cielo e strong,dar la 3000-4000 mii nu prea gasesti masina cu dotarile unui cielo si cu piese la pretul celor de cielo.....hai LA MULTI ANI!!si multa sanatate tuturor,sa avetzi parte de un nou an cat mai fericit si tot ce va doritzi;) :drunk: |
Mey, acum fiecare isi lauda si tine cu masina care o are. Daca avea si yo vreun Ferrari va ziceam ca aman2 sunt depasite. Normal, DACA! Hai cu La Multi Ani, multi bani pt masina si sa ne vedem in 2008 sanatosi si cu mintea la cap! Ho Ho Ho...:lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
dar am o varsta si acum aleg o masina dupa mai multe criterii..si ce-l mai important acum i mi se pare securitatea.si am vazut multe accidente,iar unul din prietenii mei a decedat intr-un accident cu un executiv nou-nout.....ajungand la concluzia ca e cu putin mai sigura decat un tico uite inca un exemplu...de cum sa torsionat caroseria la un simplu impact lateral cu viteza mica |
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning