Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Daewoo (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo.html)
-   -   Ce Alegetzi Voi : Cielo Sau Logan? (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo/32615-alegetzi-cielo-logan.html)

Snapy_xxl 31-12-07 09:14

Re: Ce Alegetzi Voi : Cielo Sau Logan (daca Mai E Topicu Asta O Data Imi Cer Scuze,)

Da vad ca acolo se poarta hatchback-urile...

DACIA-Wrc 31-12-07 09:19

Re: Ce Alegetzi Voi : Cielo Sau Logan (daca Mai E Topicu Asta O Data Imi Cer Scuze,)

si te deranjeaza? :d

Snapy_xxl 31-12-07 09:22

De ce sa ma deranjeze?! A foar doar o remarca...:rolleyes2

300zxtt 31-12-07 10:19

Re: Bey Ce Alegetzi Voi : Cielo Sau Logan (daca Mai E Topicu Asta O Data Imi Cer Scuz

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1268106)
Daca apare Cielo-ul asta pe piata cu abs, airbag-uri, un motor mai mare si alte gadget-uri atunci nu o sa mai incapa in discutie ce masina e mai buna...

poti sa-i pui mama airbag-ului...tot sicriu ramane.un accident mai serios cu cielo ramane ultimul pe care-l face soferul.....

structura de rigidizare a habitaclului e foarte slaba.....la crash teste rezultatul a fost.......sofer mort.

si acest lucru e foarte important in alegerea unei masini....uitati-va cate victime fac sosele noastre

loganul de bine de rau a obtinut acelasi punctaj cu Passat 98 sau golf 4 2001
si asta spune multe....

Snapy_xxl 31-12-07 10:31

Dar tu ce crezi mey, astia de la Daewoo au aruncat o caroserie noua pe vechiul sasiu si gata, le-a iesit noul Cielo?! Hai sa fim seriosi! O fi facut ei faza asta cu Opel cand au scos prima data Cielo dar acum cred ca vor sa faca mai mult decat o masina veche cu un face-lift.

NWZeu 31-12-07 10:55

nu stau sa comentez prea mult aceasta discutie insa te asigur ca Cielo e o masina rezistenta (intre anumite limite), zilele trecute am vazut masini cu 5 stele la crashtest si pasagerii ..... cu toate metodele de siguranta, am vazut maretul logan mulat frontal pe un stalp si airbagurile nu au sarit si tot asa, totul se rezuma la soarta si la intelegerea conducatorului auto de a respecta masina si conditiile de trafic. drum liber

BGD_NNE 31-12-07 11:42

Re: Bey Ce Alegetzi Voi : Cielo Sau Logan (daca Mai E Topicu Asta O Data Imi Cer Scuz

Quote:

Originally Posted by 300zxtt (Post 1269090)
poti sa-i pui mama airbag-ului...tot sicriu ramane.un accident mai serios cu cielo ramane ultimul pe care-l face soferul.....

structura de rigidizare a habitaclului e foarte slaba.....la crash teste rezultatul a fost.......sofer mort.

si acest lucru e foarte important in alegerea unei masini....uitati-va cate victime fac sosele noastre

loganul de bine de rau a obtinut acelasi punctaj cu Passat 98 sau golf 4 2001
si asta spune multe....

Poti sa ai si mama sistemelor de siguranta daca lovesti masina acolo unde trebuie te faci praf chiar si la o viteza la care in mod normal nu ar trebui sa se intample nik grav ;)

DACIA-Wrc 31-12-07 11:49

300zxtt esti fan dacia logan sau de ce tot dai exemplu besina aia de cutie facuta din topor?
crezi ca`i mai bun ca daewoo?
culmea daewoo in 10 ani o scos 20 de modele, dacia maxim 3 din care defapt doar 2 solenza si logan ca supernova era proiect din 92.

PetricaCBD 31-12-07 15:28

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1269216)
300zxtt esti fan dacia logan sau de ce tot dai exemplu besina aia de cutie facuta din topor?
crezi ca`i mai bun ca daewoo?
culmea daewoo in 10 ani o scos 20 de modele, dacia maxim 3 din care defapt doar 2 solenza si logan ca supernova era proiect din 92.

pe aici vad k majoritatea au o masina daewoo.......asa ca il rog pe domnul 300zxtt sa ne scuteasca cu prezenta sa aici....duca-se cu ligheanu mai la dacia pe forum.....ce atata logan in sus logan in jos.....vrei logan,ia-tzi frigideru la topor,punei motor de 1.4 si ai logan BY RENAULT

topser 31-12-07 15:55

Mai baieti ,nu are rost sa va certati discutiile Logan vs Cielo au creat controverse si offtopic la greu si pe alte forumuri (vezi daewooclub si daciaclub) nu are rost ,nici una din masini nu este perfecta si nici nu are cum la cati bani costa !

Snapy_xxl 31-12-07 15:56

Quote:

Originally Posted by topser (Post 1269538)
Mai baieti ,nu are rost sa va certati discutiile Logan vs Cielo au creat controverse si offtopic la greu si pe alte forumuri (vezi daewooclub si daciaclub) nu are rost ,nici una din masini nu este perfecta si nici nu are cum la cati bani costa !

Idem! Asa ca nu are rost sa va dusmaniti pe tema asta...

PetricaCBD 31-12-07 16:02

nu ma cert cu nimeni
:poke:
:peace:...dar cand ii vad,cat poate sa laude loganu....zici k e vreun passat la bani de logan,normal ca li-se pare cool de la dacia 1310,la logan e diferenta dar sa dai 7400-7500 de euro pe ea......ce masina iti iei la mana a2a la bani aia,nu zic k cielo e strong,dar la 3000-4000 mii nu prea gasesti masina cu dotarile unui cielo si cu piese la pretul celor de cielo.....hai LA MULTI ANI!!si multa sanatate tuturor,sa avetzi parte de un nou an cat mai fericit si tot ce va doritzi;)
:drunk:

Snapy_xxl 31-12-07 16:25

Mey, acum fiecare isi lauda si tine cu masina care o are. Daca avea si yo vreun Ferrari va ziceam ca aman2 sunt depasite. Normal, DACA! Hai cu La Multi Ani, multi bani pt masina si sa ne vedem in 2008 sanatosi si cu mintea la cap! Ho Ho Ho...:lol:

PetricaCBD 31-12-07 18:13

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1269569)
Mey, acum fiecare isi lauda si tine cu masina care o are. Daca avea si yo vreun Ferrari va ziceam ca aman2 sunt depasite. Normal, DACA! Hai cu La Multi Ani, multi bani pt masina si sa ne vedem in 2008 sanatosi si cu mintea la cap! Ho Ho Ho...:lol:

eu aveam bani de Ferrari...dar mi-am luat cielo k e mai bun:lol: :peace: .....hai incaodata LA MULTI ANI:peace: :wave:

300zxtt 01-01-08 02:55

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by PetricaPTK (Post 1269507)
pe aici vad k majoritatea au o masina daewoo.......asa ca il rog pe domnul 300zxtt sa ne scuteasca cu prezenta sa aici....duca-se cu ligheanu mai la dacia pe forum.....ce atata logan in sus logan in jos.....vrei logan,ia-tzi frigideru la topor,punei motor de 1.4 si ai logan BY RENAULT

bai pietricica...aici e un topic cu o intrebare de ce s-ar alege....sau raspunsul e deja stiut? eu nu am lighean si nici sicriu(cielo) si nu adaug lauri de cununa logan-ului si nu-l ridic in slavi precum voi cielo de zici ca alta masina nu mai e la raportul ala de pret.cielo-ului i-as vedea ca un punct negativ interiorul si calitatea plasticelor ce imi pare infecta pe cand exteriorul inca denota putina eleganta.e ca o baba boita pe dinafara

dar am o varsta si acum aleg o masina dupa mai multe criterii..si ce-l mai important acum i mi se pare securitatea.si am vazut multe accidente,iar unul din prietenii mei a decedat intr-un accident cu un executiv nou-nout.....ajungand la concluzia ca e cu putin mai sigura decat un tico

uite inca un exemplu...de cum sa torsionat caroseria la un simplu impact lateral cu viteza mica

All times are GMT +2. The time now is 21:11.

- Copyright 2026 4Tuning