![]() |
Re: bmw e36 built not bought
9 Attachment(s)
Poze cu jantele bbs inainte si dupa reconditionare.Au iesit senzatie si cu ocazia asta tin sa ii multumesc prietenului Andrei.Andrei de pe forum pt munca depusa.Jantele vor avea capace BMW carbon look
|
3 Attachment(s)
Si de la mine cateva.
|
2 Attachment(s)
Doua poze mai neclare si de la mine :D Se investeste bine si cu cap in masina asta, o pisica de nota 10 si un posesor de nota 11 :))
|
16 Attachment(s)
Ultimele modificari:-bucsi bara stabilizatoare fata-spate Powerflex
-bucsi brate spate Lemforder -volan m3 evo -pompa servodirectie noua -electromotor nou -geamuri spate electrice -panou spate de facelift cu stop de frana Si o sedinta foto cu Nosfer azi in Paltinis:) |
Faina pisica, ai investit ceva in ea.
|
Cu ce am bagat in ea imi cumparam un 530 e39 si imi ramaneau si bani de plimbare,dar pasiunea e pasiune:D
|
Intradevar doar cineva pasionat baga bani intr-o masina "veche".
|
Acum inca e noua ca are "doar" 20 de ani,eu astept sa o vad la 30:D.Oricum masina asta nu o sa o vand niciodata,imi voi cumpara altele dar ea nu pleaca nicaieri:twisted:
|
Saptamana viitoare va beneficia de o revopsire totala in aceeasi culoare,plafonul urmand sa fie negru.Inca nu sunt sigur ce culoare voi face oglinzile,oscilez intre gri si negru.Astept opinii
|
Ai inceput bine cu masina asta. Cat despre culoare....daca tot vrei plafonul negru,vopseste si oglinzile la fel8)
BTW: ceasurile de M3 E36 de europa sunt 500e:cry: |
Arata exceptional si imi place ca o faci cu bun gust.Succes si felicitari pentru realizarile in ceea ce o priveste!
Ca o parere asupra plafonului negru sau ceva de genu',eu zic sa nu il faci negru sau vreo alta parte a masinii,arata mult mai bine asa...bn asta tine de gusturile fiecaruia dar sunt cam multe la fel cu plafonul vopsit negru sau colantat.In definitiv e decizia ta.:D |
1 Attachment(s)
Si o poza de la mine ca apoi a murit camera :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:12. |
- Copyright 2026 4Tuning