![]() |
Re: Tuning personalizat, sau restilizare dupa bunul plac
In week-end o rezolv. Am cateva idei in minte. Vrei ceva mai soft, clean, sau ceva sa se potriveasca cu unghiurile masinii?
|
Quote:
|
Salut, ceva ce am reusit duminica seara....e prea scurt week-end-ul. Nu m-am putut decide, cu sau fara logo:-)
|
2 Attachment(s)
Acum cu pozele atasate. Am uitat sa le atasez prima oara:-) Astepta parerea ta. Nu am reusit sa vad imaginile trimise de tine...dar din ce imi aduc aminte era un megane 2 estate. Asa ca am luat de pe net o poza...si e rosie (a ta parca era albastra...sper sa nu te superi:-))
|
Quote:
|
Rog noii vizitatori ai forumului, daca vor, sa completeze acest kestionar. Ma va ajuta foarte mult in ceea ce vreau sa intreprind.
Multumesc anticipat tuturor.:-) http://www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4454 In week-en rezolv si cu Megane-ul....In timpul saptamanii cam greu cu timpul.:???: |
Quote:
|
Salut. Nu am reusit in week-end sa lucrez (probleme personale). O sa-mi fac timp intr-o seara sa le fac.
Da, folosesc o tableta grafica si photoshop.:-) |
1 Attachment(s)
Salut, am gasit in sfarsit timp sa fac megane-ul negru:-). cat despre partea din spate...am tot stat si m-am gandit...si inca nu m-am decis...ori o prelungire discreta...cu 2 evacuari ori un nou spoiler...tu ce ai prefera?
|
3 Attachment(s)
uite aici cateva poze
|
misto a iesit. dar o rezolutie mai mare daca ai putea si putin mai clar ai fi super. cat despre spate daca poti fai mai multe schite sa vedem cum iesi .poate si din lateral ar fi misto. ms de poza din fata e super misto!
|
1 Attachment(s)
Salut, e interesant ce faci tu si sunt interesat . Mai exact bara spate la acest seat , nu vreau ceva extravagant ...dar de efect, simplu !
|
salut , un nr de tel sau un id de mess se poate? as avea m'ai multe de facut si de vorbit......
|
Salut, Am avut un week-end plin...dar am de gand sa recuperez pana miercuri :-) si sa realizez schitele cerute de voi.
|
Multumim si asteptam !
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning